Erkekler nasıl kadınlardan etkileniyor ?

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Erkekler nasıl kadınlardan etkileniyor ?
erkekler nasıl kadınlardan etkilenir erkek kadından nasıl etkilenir erkekler kadınlardan çok neyden kadınlar erkeklerden
ask8.jpg



Kadınlar için hoşlandığı erkekleri etkilemek çok değil.. Ancak hoşlandığı erkekten başka kadınlar da etkileniyorsa sıkı bir rekabet onları bekliyor. İnternette 'nasıl bir kadın arıyorum' diye aradığınızda binlerce sonuçla karşılaşabilirsiniz. İşte erkekleri etkileyen, rekabette kadınları farklılaştıran en iyi öneriler..

Karakterli olun
Bir kadın karakterli olmalıdır. Erkekler karakterli, söylediklerinin arkasında duran kadınlardan hoşlanır. Komik duruma düşmemeye dikkat edin.

Espri anlayışınız olsun

Kadınlar erkeklerin kendilerini güldürmesini ister ancak kadınlar da şaka ve espriden anlamalıdır. Ayrıca bir espriyi yüz kere dinlediğinde bile gülebilmelidir.

Dürüst olun
Bir erkek hayatının yarısını yemek sofrasında geçirir. Bu durumda her zaman onun yanında olacak mısınız?

Gerginliklerini azaltın
Sıkıcı ve stresli bir günün ardından onu sakinleştirin, gergin kaslarını rahatlatın. Biraz rahatladığında herşey çok güzel olacak..

Zeki olun
Erkeklerin kadınların sadece vücutlarıyla ilgilendiği söylemlerine kanmayın. Erkekler beyinlerine de sahip olm ak ister. Bir erkek yanındaki kadının başarılı olmasını ister.

Kadınsılık, zariflik, aşık, çekici..
Erkekler hayallerini süsleyen özelliklere sahip kadınlardan etkilenirler. Çok fazla ulaşılmaz olmayın, sizi tanıdıkça her gün daha fazla aşka doymasını sağlayın.

Çekici, atletik ve eğlenceli
Erkekler çekici, atletik ve eğlenceli olmalıdır. Nasıl çekici oolacağınız size kalmış. Erkekler sportif özelliklere sahi, sportla ilgili kadınlardan daha çok etkileniyor.

Ateşli bakışlarınız olsun

Aynanın önüne geçerek ateşli bakış egzersizi yapın. Ciddiyiz, çok faydalı olacak. Erkekler bu bakışları hemen tanır ve elektiriğine kapılır.

Taraftarlık
Çoğu erkek futbol takımlarını destekler.. Onlar gibi fanatik bir taraftar olabilirsiniz. Mağlubiyet ve galibiyette yanında olmanız onu etkiler.

Temizlik

Erkekler temiz kadınlardan hoşlanır. Temiz görünüm her zaman etkileyicidir.
 
Cevap: Erkekler nasıl kadınlardan etkileniyor ?

hmmm :D:D eee bu özelliklerin hepside bende mevcuttt ama yinede evde kaldım :haha:


bence sen bu konunun yanına bide erkeklerin bayanların ilgisini çekmeleri için hangi özelliklere sahip olmaları hakkında bilgi ver M.C halacığım :D:D
 
Cevap: Erkekler nasıl kadınlardan etkileniyor ?

Bu özelliklerin hepsi bende de var ama bende evde kaldım :D:D
 
Cevap: Erkekler nasıl kadınlardan etkileniyor ?

Bu özelliklrin hiçbiri bende yok ben evlendim:D demekki formül yanlış:D
 
Arkadaslar bekarlik sultanliktir.. bosverin esi mesi. hayatinizi yasayin, benimki es olmaktan cikti resmen hayvanlasti, ee hata bende alistirdim kolay bir hayata essek gibi arkasindan topluyorum herzaman. :) kendimi evde degil'de hayvanat bahcesinde gibi his ediyorum her eve girdigimde :p
 
Geri
Üst