üni-melek Yeni Üye Üye 1 Kasım 2010 #1 erkekler ve kızlar erkekler mi kızlar mı daha yalancıdır meleklerim? Son düzenleme: 2 Kasım 2010
üni-melek Yeni Üye Üye 2 Kasım 2010 #3 HAYAL' Alıntı: Cinsiyetle pek alakalı deil bence kişilik meselesi canım. Genişletmek için tıkla ... evet ama bence erkekler genelde..
HAYAL' Alıntı: Cinsiyetle pek alakalı deil bence kişilik meselesi canım. Genişletmek için tıkla ... evet ama bence erkekler genelde..
twins Yeni Üye Üye 2 Kasım 2010 #4 valla hiç belli olmuyo ki...ama gözlemlerime göre erkekler daha çok yalan söyler kadınlar da daha profesyonel yalan söyler🙂
valla hiç belli olmuyo ki...ama gözlemlerime göre erkekler daha çok yalan söyler kadınlar da daha profesyonel yalan söyler🙂
üni-melek Yeni Üye Üye 2 Kasım 2010 #5 twins' Alıntı: valla hiç belli olmuyo ki...ama gözlemlerime göre erkekler daha çok yalan söyler kadınlar da daha profesyonel yalan söyler🙂 Genişletmek için tıkla ... hmm..haklısın bende erkeklerin cok ama basarısız yalanına sahit oldum..kadınlar gercekten dah a uzman🙂
twins' Alıntı: valla hiç belli olmuyo ki...ama gözlemlerime göre erkekler daha çok yalan söyler kadınlar da daha profesyonel yalan söyler🙂 Genişletmek için tıkla ... hmm..haklısın bende erkeklerin cok ama basarısız yalanına sahit oldum..kadınlar gercekten dah a uzman🙂
sudembeyaz Daimi Üye Üye 2 Kasım 2010 #6 üni-melek' Alıntı: erkekler mi kızlar mı daha yalancıdır meleklerim? Genişletmek için tıkla ... canımm ceydam kişilik meselesi ama bencede erkekler daha çok yalan söyler
üni-melek' Alıntı: erkekler mi kızlar mı daha yalancıdır meleklerim? Genişletmek için tıkla ... canımm ceydam kişilik meselesi ama bencede erkekler daha çok yalan söyler
üni-melek Yeni Üye Üye 3 Kasım 2010 #9 sudembeyaz' Alıntı: canımm ceydam kişilik meselesi ama bencede erkekler daha çok yalan söyler Genişletmek için tıkla ... evet sudemmm bitenemm erkekler daha yalancı
sudembeyaz' Alıntı: canımm ceydam kişilik meselesi ama bencede erkekler daha çok yalan söyler Genişletmek için tıkla ... evet sudemmm bitenemm erkekler daha yalancı
üni-melek Yeni Üye Üye 3 Kasım 2010 #10 gamselim' Alıntı: onaylıyorum tabiki de erkekler.... Genişletmek için tıkla ... sağol sekerim..erkekler dediğin için
gamselim' Alıntı: onaylıyorum tabiki de erkekler.... Genişletmek için tıkla ... sağol sekerim..erkekler dediğin için