K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 5 Aralık 2007 #1 Erkekleri cildirtan Sözler 1- Arkadaşımı güzel buluyor musun? 2- Beni neden seviyorsun? 3- Benden önce birlikte olduğun kızı gerçekten sevmiş miydin? 4- Emin misin? 5- Cumartesi gününü arkadaşlarınla mı geçireceksin? 6- Dün aldığım tişörtü değiştirmeliyim, çarşıya da uğrayalım mı? 7- Sanki biraz kilo aldım. Rejime mi başlasam acaba?
1- Arkadaşımı güzel buluyor musun? 2- Beni neden seviyorsun? 3- Benden önce birlikte olduğun kızı gerçekten sevmiş miydin? 4- Emin misin? 5- Cumartesi gününü arkadaşlarınla mı geçireceksin? 6- Dün aldığım tişörtü değiştirmeliyim, çarşıya da uğrayalım mı? 7- Sanki biraz kilo aldım. Rejime mi başlasam acaba?
ms_enemy Yeni Üye Üye 5 Aralık 2007 #2 Ce: Erkekleri cildirtan Sözler gerçektendee bölee yaa 🙂 haklısın canım.. emeğine sağlık 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 6 Aralık 2007 #3 Ce: Erkekleri cildirtan Sözler seve seve yaptim canimmmm
mislinay Yeni Üye Üye 14 Ocak 2008 #5 Ce: Erkekleri cildirtan Sözler eee olabilir ne olmuş yani insan soru soramazmı ne var bu sözlerde erkeklerde bi alem zaten kızlarrrrr birde kadınları kızdıran sözleri yazın yaa 🙂
Ce: Erkekleri cildirtan Sözler eee olabilir ne olmuş yani insan soru soramazmı ne var bu sözlerde erkeklerde bi alem zaten kızlarrrrr birde kadınları kızdıran sözleri yazın yaa 🙂
A aslıturk Yeni Üye Üye 14 Ocak 2008 #6 Ce: Erkekleri cildirtan Sözler selam ben yenı evecegım ama hıc bır erkekle dogru duzgun sohbetımız olmadı.evlılık konusuna yabancıyım yardım edermısınız
Ce: Erkekleri cildirtan Sözler selam ben yenı evecegım ama hıc bır erkekle dogru duzgun sohbetımız olmadı.evlılık konusuna yabancıyım yardım edermısınız
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ocak 2008 #7 Ce: Erkekleri cildirtan Sözler Aslıcım, dert köşesine yeni bir konu açar mısın canım, oradan dertleşelim. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Ce: Erkekleri cildirtan Sözler Aslıcım, dert köşesine yeni bir konu açar mısın canım, oradan dertleşelim. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
M Misafir Forum Okuru 22 Şubat 2008 #8 Ce: Erkekleri cildirtan Sözler emeğine sağlık .mislicim haklısın kadınları kızdıran şeylerde paylaşılsın.hep onlarmı kızıor dılmı ama🙂
Ce: Erkekleri cildirtan Sözler emeğine sağlık .mislicim haklısın kadınları kızdıran şeylerde paylaşılsın.hep onlarmı kızıor dılmı ama🙂
çalıkuşu Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #9 Ce: Erkekleri cildirtan Sözler - Sanki biraz kilo aldım. Rejime mi başlasam acaba? İşte buna bayıldım bende sık kullanırım acaba eşimde çıldrıyormu bu sözü duydukça?
Ce: Erkekleri cildirtan Sözler - Sanki biraz kilo aldım. Rejime mi başlasam acaba? İşte buna bayıldım bende sık kullanırım acaba eşimde çıldrıyormu bu sözü duydukça?