Erkeklerin itiraf edemediği 5 günah

mislinay

Yeni Üye
Üye
Erkeklerin itiraf edemediği 5 günah
özel itiraf erkeklerden itiraflar
neyi adam akıllı itiraf ediyorlar ki sanki
erkekler kendileri itiraf edemesede yapılan araştırmalar doğrultusundaki günahları nelermiş bakalım:)

ABD'deki bir araştırma, erkeklerin kendilerine bile itiraf edemediği günahlarını gözler önüne serdi.

1- Fantezilerdeki kız arkadaş

Kız arkadaşınız güzelse sevgilinizden uzak tutun. Çünkü kız arkadaşınızla ilgili kurduğu hayaller ilk sırada yer alıyor. Her 100 erkekten 70'si fantezilerinde sevgilisinin kız arkadaşını hayal ediyor.

2- Özel sırrınız kalmaz

Erkeklerin çoğu özel olayları, sırları arkadaşlarıyla paylaşıyor. İlişki henüz ilk devresindeyse erkek özel anların tamamını arkadaşlarına anlatabiliyor. Ancak gerçek anlamda bir sevgi söz konusuysa cinselliği değil de yaşanan sıkıntıları çok güvendiği dostlarıyla tartışıyor.

3- Kaba kuvvete dizgin

Erkekler, içlerinde var olan vahşilik güdüsüne kadınların önünde mümkün olduğu kadar engel oluyorlar. Ancak özellikle büyük kavgalarda içlerinden bir iki tokat atmayı geçiriyorlar. Kendini tutabilenler 'centilmen erkek' olmaya devam ediyor, tutamayan ise kadınlara şiddet uyguluyor.

4- İltifattan hoşlanırlar

Hep kadınların iltifat duymaktan hoşlandığı düşünülür. Oysa araştırmalar erkeklerin de bu konuda çok hassas olduğunu ortaya çıkardı. Erkeklerin yüzde 40'ı iltifat aldıklarında kendilerini her zamankinden daha enerjik hissediyor.

5- Her an aldatmaya hazır

Erkekleri bazen hormonlar yönetiyor. Araştırmaya katılan her 100 erkekten 60'ı eline fırsat geçtiğinde ve yakalanma riski olmadığına emin olunca aldatmaktan çekinmeyeceklerini dile getiriyor.
 
Cevap: Erkeklerin itiraf edemediği 5 günah

3- Kaba kuvvete dizgin

Erkekler, içlerinde var olan vahşilik güdüsüne kadınların önünde mümkün olduğu kadar engel oluyorlar. Ancak özellikle büyük kavgalarda içlerinden bir iki tokat atmayı geçiriyorlar. Kendini tutabilenler 'centilmen erkek' olmaya devam ediyor, tutamayan ise kadınlara şiddet uyguluyor cok dogru emegine saglık ablacım
 
Geri
Üst