Adetin baslangicindan demek istedin heralde demi ? Çünkü adet bitiminden 12 gün sonra asilama için çok geç olur !adet in bitiminden 12 gün sonra yapıldı 1 inde bittim 12 de aşılamada yapıldı
Adetin baslangicindan demek istedin heralde demi ? Çünkü adet bitiminden 12 gün sonra asilama için çok geç olur !adet in bitiminden 12 gün sonra yapıldı 1 inde bittim 12 de aşılamada yapıldı
Kızlar hamileyımmmmmmm rabim herkese bersınnnnnn
Aleykum selm canm Gozun aydin canim ne güzel ya 🙂 gecmis olsun canim bende bogazim sis oksuruyorum. Kendine iyi bak bideOfff konu nekadar ilerlemiş usenmedim okudum hepsini 🙂 selamun aleykum kizlar. inşallah bekleyen bütün arkadaşlar güzel haberler alırlar. Ben de 4 gündür hiç bakamadım buraya çok hasta oldum bi öksürük boğaz ağrısı mahvetti beni. Bebegime bişey olur diye oksurmeye korkuyorum 🙁 bu arada memleketime geldim annemin yanındayım çok şükür. Canım annem saolsun bakıyor kızına 🙂
eArzumgamzem biliyordum ya hissediyordum ! Hayirli ugurlu olsunKızlar hamileyımmmmmmm rabim herkese bersınnnnnn
canim benim cok cok sevindim !Yani demek ki adetin 15.ci günü asilama olmussun. Canim cok gec yapmislar... Geç mi yumurtlama oluyo sende acaba ?28 kasım da başlangıç 3 gün sürüyo
ayyyyy canm cook sevindimm allahım saglıklı hayırlı kucaına almayı nasip etsin insallah hayırlı ugurlu olsunn insallah canmmKızlar hamileyımmmmmmm rabim herkese bersınnnnnn
Hayır olmuyor canım hala adet olmadım tekrar test yapayımmıAdet gecikmesi oluyor mu normal de ?
Canım çok sevindim kan testimi yaptırdın değer kaç çıktıKızlar hamileyımmmmmmm rabim herkese bersınnnnnn