Ayyy ne guzel olur canım işallah rabim yuzunuzu guldursun kucagınızı gobişinizi vos bırakmasın ilşallah
Hayirlisiyla insaallah Aamiinn Aamiinn Aamiinn ecmein insaallahAyyy ne guzel olur canım işallah rabim yuzunuzu guldursun kucagınızı gobişinizi vos bırakmasın ilşallah
Ay canim ağzından bal damliyo valla rabbim sesini duysun canım benim inşallah sende ve tüm anne olmak isteyenler hamis olur inşallahBelki bu ay hamile kalirsin canim 🙂
Inşallah canım benimBide ben güzel haberler veriyormusum size 🙂
Ayyyyyyyy hayalli bile çokkk güzel yaa
Amin canım benim bol bol dua et bize olur mu bizde sana tabiAyyy ne guzel olur canım işallah rabim yuzunuzu guldursun kucagınızı gobişinizi vos bırakmasın ilşallah
Benim yumurtlama dönemim bi kaç gün önce bitti canım bekliyoruz işte terslik ne zaman adet gördüm hatırlamıyorum canımAdetı gecenler varmı scaba burada merak edıyom hermevsım naptın canım bı arada nasısın
Aamiinn Aamiinn Aamiinn ecmein insaallah hayirlisiyla nasip etsin rabbimAy canim ağzından bal damliyo valla rabbim sesini duysun canım benim inşallah sende ve tüm anne olmak isteyenler hamis olur inşallah
Canim yumurtlama donemin bittiyse, 15-16-17-18-19 cu gunundesin heralde...Benim yumurtlama dönemim bi kaç gün önce bitti canım bekliyoruz işte terslik ne zaman adet gördüm hatırlamıyorum canım