Insaallah canim insaallah hayirlisiyla.....insallah bu ay kalırsınn canmm bilmiorum ama içimden öle gelio asılaman tutacak insallah bı agrıların sancılarınn sonucunda güzelll haberler alırsınnn hayırlısıyla
Canim insaallah, dualarinizla rabbim nasip eder insallah....Slm kızlar nasılsıniz okudum yazıları elfidam inşallah bu ay olumlu sonuç alacaksın demek geliyo içimden valla bilmiyorum ama inşallah yaniltmaz beni yeni gelen arkadaşlar siz de hoşgeldiniz mc ceylinim özledim sizi. Ya tabi arzumu da ;-) elfidam seni de özledim tabı
Canim bence acilen bi dr bul ve ona git herseyi bastan anlat. Boyle beklemekle olmaz kikızlarrrrrr deli oldum bu adet olayına hala adet olmadım doktrun verdii adet söktürücü ilacta sökmedi ne yapcam ben yaaaaa adet olamıorummm
Ilginç gerçekten, bence hamile olabilirsin, galiba ustune gormussun canim.. Bence kan tahlili yaptir hemenarzum nerdesn canm ya bsey sorcam sna benm gecen ay gogsumde damarlar ckmstı adet olunca kayboldu bugun yne cktı ya sendede varmı damar gogus halkasnn yannda tam hamlemym bılmyrmkı ya ymk yedkce mgdem bulanyor kask agrm var backlarm agryo cok halszm acaba neden uff
canm gecen carsamba gittm adet söktürcü verdi ama ilacta sökmedi anlamdm neden olmadıını 2 gündr maydanoz suyu bugünde sogan suyuna basladımm adet söküo die biliorum o yüzden deli oldumm neden olmuoki yaaaaaCanim bence acilen bi dr bul ve ona git herseyi bastan anlat. Boyle beklemekle olmaz ki
hosgeldn canm düzeldi,mi peki ablanın adeti oldumu yani etkisini gördümüBenim ablamda sogan suyu iciyordu adeti duzensizdi diye