işalllah nurcum ama doktorum ilk aylarda diş çekimi olamayacagını en 3 aylık olması gerektıgını soyledı doktorum bılmıyorum tabı başka doktorlarada kontole gıderim tam bellı olsun ole bakıcaz çaresine ama şuan işgence çekiyorum resmen belirsizliğin içinde acı çekiyorum tam hamile oldugum belli değil ama bugun evde idrar testı yapmayı düşünüyorum 1 gün geçti belkı cıkar bakalım.hiç hasta olacakmışım gibi kasıklarımda belirti yok o beni biraz şüpelendiriyo,normalde çünkü reglı olcagını 2 gün içerisinde kasıklarımdan anlıyorum suan yok bakalım,bende sadece akıntı yok o beni biraz düşündürüyo onun dışında hamıleleık belirtilerinin hepsını tasıyorummm:seker:
canım bu kadar sıkıntı yapma hamilesin die o dişi 9 ay sende bırakmazlar hamileligin tam belli olsun ona göre yöntemlerle dişini cekerler merak etme hamile olupta diş çektirenleri görmedim ama duydum sen biran önce kan testi yaptırgünaydınnn
dün diş ağrılarım ok fazla arttı ve aile diş doktorumuza gittik ve doktor bende hamile belirtilerinin olduğunu ama 2,3 gün daha beklemem gerektıgını söylrdi,karnımda acyip şişlik var ve benım dün regli olmam gerekiyordu olmadım ve adet olacakmışım hissi hiç yok.sadece karnımda şişlik,doktor gözbeklerın çok büyümüş dedi,gögüslerim olgunlaştı ve ucları tomurcuklandı,arada sancım oluyo kasıklarda kıvrandırıcı bı acı,mide bulantım oluyo arada,yanma çok fazla,bilmiyyorum yaaaa:seker:doktoru dinleyip 3 gun sonra kan testı yaptırcam,çok kücük olabılırımiş bazen gebelik cıkmıyo nezman olustugunu bılmedıgımız için bekleyem dedı...offff bılmıyorum beklemek çok kötü..artı bebek olmasını ıstemıyorum eger olursa dişimi çekmeyeceklerını soyledıler ve bu durumda 9 ayda duranayacagımı soyledıler öle kaldım:seker:şimdi dua edıyorum kı hamıle olmayım dıye çünkü bu acıya dayanamıyorummm cok kötüyüm yaaa
hamster belkı diş genbelık ola bılır canım ama bebişte olabılır bı arkadaşım 3aylık hyamıleydı ama boş gebelıkmıs aldılar oylede ola bılır canım allah hayırlısını versınmerhaba kizlar,herseferinde baska belirtilerle farkli bilgiler aliyorum.allak bullak oldum.bana yardimci olursaniz cok sevinecegim.durumum soyle;gecen ayin 7sinde regli oldum.normalde regli donemlerim duzenlidir.ayin 23 unde iliskim oldu.bu ayin 3unde kahverengi lekelenmelerim oldu.test yaptim negatif cikti.2 sonra normal regli kanamam basladi.5 gun surdu ve kahverengi lekelenmeler dondu.bu arada gebelik belirtilerim devam ediyordu.gogus sisligi bel agrisi vs.ama regli oldugum icin gebelik oldugunu dusunmedim.yine de ayin 13unde bi test yaptim.pozitif cikti.doktora gittim.gebelik yok dedi.hormonel olabilir dedi.1 ay sonra tekrar gel dedi.tekrar bi test yaptim ertesi gun.ve yine pzitif cikti.baska doktora gittik.vajinal ultrasona bakti.rahimde hic degisiklik gormedi.gebelik yok dedi.ama kan testim 116 cikti.yani gebeyim.dis gebelikten suphelendiler.bugun ise yine kanamam basladi.ve regli agrisi gibi sancim var.yani bu ay hep lekelenmeler ve kanamlarla geciyor.yarin yine baska doktora gidecegim.bu duruma yorum yapabilir misiniz?dusuk mu yaptim yoksa dis gebelik mi?ne oluyor vucudumda?lutfen boyle bi durum yasayan varsa beni bilgilendirsin.yurtdisindayim ve elim kolum bagli kaldi.doktorla esim aracailigiyla konusuyorum.dillerini anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?