prenses 1989
Hamiş Melek
evet foruma
inşallah canım benim sağolInsaallah hayirlisiyla hamile olursun canim bu ay
Canım burası çok tuhaf bi yer ya dr hem özel muaynehanesinde hem devlette çalışıyo biz aradık dedi burada çok uzun Randevu Tarihi oradan gidin dedi gittim ama adam 3 buçuk lâ 7 buçuk arası Doktor burada dedi 5de gittim kapalıCanim neden rdv alip oyle gitmiyorsun ?
Canım biraz Sohbet muhabbet edelim dedik 🙂Kizlar saka gibisiniz ya okuyorum okuyorum bitmiyo bi baktim ki 62 deyim Ama son sayfa 90 olmus ya ! Ne ara yazdiniz bu kadar Yaziyi ya ! 🙂
Sen geç gelmişsin canım ama olsun sen sıcak tut kendini de erken uyu bi gün birsey olmaz yine yaparız böyle seninle de kaynatirizHe Evet 🙂 erkenden yattim bu aksam. Sizde yoklugumda iyi kaynatmisiniz ha nasil okiycam bu kadar sayfayi ! Yazik bana ya. Sizin yuzunuzden uykum da kacti 🙂
Oku oku aciktim yaw
kendini kö2o hlssetme canm senden umutluyuz insallah umtlarımızda bos cıkmaz canmm hayırlısıylaaaaa umtlu olmak güzeldir allahım umutlarımızı bitrmesn aminnnUmarım sizi hayal kirikligina ugratmam kizlar. Sizi benim için boyle umutlu gorunce acaip sorumlu hissediyorum
amin insallah canmm hayırlısıyla hamile kalalımda su sıkıntılarımız bitsn artıkk canmmm yaaaaCanim benim insaallah hayirlisiyla hamile kalirsin bu ay. Ama olmazsa da ô filimden korkmana gerek yok, sadece hissedilen sey hos degil, biraz da aci oluyo ama, kendini kasmadigin surece sorun olmaz. Korkma
yok canmm yaaa ben sürekli kalın giyiniorum ve üsütmemeye dikkat ediorummm normalde benm öleSen hep usuyorsun o zaman, o yüzden fuze gibi. Benim bi tanidigim var onunda hep fuze gibi. Kendisi hep cok usuyor ama o kadar inat ki bu konuda usudugu halde giyinmez. Kis mevsimini bile hala incecik t sirt ile geciriyo.