Zor canım ama eşini ezilmesini seyretmek mi kolay olur mu öyle şey ya hamis yazıyo profilinde yazık kızaOyle deme canim, aileye diklenmek kolay is degil. Biraz empati sart. Zor meseleler ya, allah yardim etsin
Zor canım ama eşini ezilmesini seyretmek mi kolay olur mu öyle şey ya hamis yazıyo profilinde yazık kızaOyle deme canim, aileye diklenmek kolay is degil. Biraz empati sart. Zor meseleler ya, allah yardim etsin
Esin de çektiriyo sana yani hamisdin galiba sen canım baba üvey de anne öz mu canim benim
Aynen cok zor rabbim.yardm etsinOyle deme canim, aileye diklenmek kolay is degil. Biraz empati sart. Zor meseleler ya, allah yardim etsin
Canım allah onlarI ıslah etsi. Madem sahip çıkmayacaklar neden evlatlık alıyorlar allah sana sabir versin onlarda merhametİkisinde üvey evlatlik almislar
Canım allah onlarI ıslah etsi. Madem sahip çıkmayacaklar neden evlatlık alıyorlar allah sana sabir versin onlarda merhamet
Canim benim rabbim sabr versinAmin canım amin o evden kovuyor diye geldim evlendim esimle hamile olmama rağmen bu böle Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin
Nasıl. Yani cnm ne yapmış olablrGünah almakta istemiyorum ama sınava gideceğim gece hic olmadigim kadar temmuz ayinda acayip hastalandim gece yattim bisey yoktu sinava hastaligimdan giremedim. Eltim bize geldi 2 gün demedi kanamam başladı tevbe Yarabbi ama acaba geçiyor aklimdan tesadufmu sizcede
Nasıl. Yani cnm ne yapmış olablr
Üzülme cnm rabbime havale etBilmiyorum ki bende düşük ilacı oluyor sanirim düşmesi için yoktur ole bisey ama içim kimseyi almıyor artık bu aileden 🙁