Evet canım tsk ederim çok sagolun iyiki varsınız rabbim elfidama kübra canım sana bebeğim gelsin sura. Hepinize nasip etsin aklıma gelmeyen varsa k bakmasın kızlar elim ayağım titriyoHayirli saglikli ömürlü olsun bebegin inş. Korkmaya gerek yokmuş dimi annesi 😉)
Evet canım tsk ederim çok sagolun iyiki varsınız rabbim elfidama kübra canım sana bebeğim gelsin sura. Hepinize nasip etsin aklıma gelmeyen varsa k bakmasın kızlar elim ayağım titriyo
Öyle mi bilmiyorum suan elim ayagim titriyo canım testın basında dikiliyortmBaya net daha nolsun kiz 🙂))
Ne yapcam canım ya şimdi eşim evde ve birazdan kalkacak🙂bzede dua et canm ya gozun aydn esine guzel bi surprz yap hadi blalm
Canm sakin olmaya cals cizgide belrgn yani iyiceEvet canım tsk ederim çok sagolun iyiki varsınız rabbim elfidama kübra canım sana bebeğim gelsin sura. Hepinize nasip etsin aklıma gelmeyen varsa k bakmasın kızlar elim ayağım titriyo
Amin canım benim ben kaçtım Eşim kalkmadad birseyler düşüneYimKuzum benim heyecanini anliyorum 🙂) inş Rabbim kucagimiza almayi nasip eder