Canim gecmis olsun endiselenme bazen ovulasyon donemi kasik agrilari olur derler veya usutmustursun hemdn kotuye baglama pozitif ol canimKizlarr cnm cok sikkin mcaskin senn adina cok sevindm hermevsim rabbim bebeisini sana bagislar inss saglicakla kucagina alirsin ins benm adetij biteli 4 5gun oldu 5 de bi kalktm mutis bi karin agrisi ve kanamam var ne yapacgjmj bilmiorum yaaa bu ne simdi ensonki.kimyasal dusukte bole olmustu canim cok skldi dua edin kotu bisi cikmasin ya 🙁
Ouw kanamayi gormemisim sorry canim bencede hemen doktora gitEvet cnmdevam edior karnim agrio gidecegim cnm birazdan 🙁
Insallah kotu bisey yokdur cok gecmis olsun canim benim bizede haber et acil sifalar versin Rabbim aminCNM DOKTORUMLA GORUSTUM BI SAATE HASTANEYE GELMEMI SOLEDI GIDIORUZ ZATEN 🙁
Elficim tatil işin nasıl oldu karar verdn miSlm Kizlar yeni geldim mesajlari daha yeni okiycam, ama hemen sormak istedim, ceylinim ve bebegımgelsın ne durumdasiniz ?
Edosss yni gordum yaa nasilsnKizlarr cnm cok sikkin mcaskin senn adina cok sevindm hermevsim rabbim bebeisini sana bagislar inss saglicakla kucagina alirsin ins benm adetij biteli 4 5gun oldu 5 de bi kalktm mutis bi karin agrisi ve kanamam var ne yapacgjmj bilmiorum yaaa bu ne simdi ensonki.kimyasal dusukte bole olmustu canim cok skldi dua edin kotu bisi cikmasin ya 🙁
Malesef henüz karar veremedik. Iki pürüz var onlar hallolsa karar verecez. Bide dusunuyorum acaba agustos da güneş varken mi gitsek diye. ya mart sonu termal otele gidecez kizilcahamam haymana ya, yada agustos da bera veya caprices gidecez. Ama orda da iki Kisi gidince cok yanliz kalıyoruz, sikiliyo insan. Mart sonu termal e gidersek, benim annem babam da tr de olcaklar onlar da bize katilcaklar. Iki pürüz de, biri esimin viZa si , digeri de kbabam ameliyat olabilir test sonucusonucunu bekliyoruz . Mart basinda son bir test oLcakmis . Dr Oyle karar vercekmis . Nisan ayi viza yi vercez suresi bitiyor çünkü , onun gelmesi zaten en az üç ay suruyo .Elficim tatil işin nasıl oldu karar verdn mi
Him hayirlisi cnm duruma gore yazin oteller pahalli olir simdi termal gitsenz o kdr pahalli deil galibaMalesef henüz karar veremedik. Iki pürüz var onlar hallolsa karar verecez. Bide dusunuyorum acaba agustos da güneş varken mi gitsek diye. ya mart sonu termal otele gidecez kizilcahamam haymana ya, yada agustos da bera veya caprices gidecez. Ama orda da iki Kisi gidince cok yanliz kalıyoruz, sikiliyo insan. Mart sonu termal e gidersek, benim annem babam da tr de olcaklar onlar da bize katilcaklar. Iki pürüz de, biri esimin viZa si , digeri de kbabam ameliyat olabilir test sonucusonucunu bekliyoruz . Mart basinda son bir test oLcakmis . Dr Oyle karar vercekmis . Nisan ayi viza yi vercez suresi bitiyor çünkü , onun gelmesi zaten en az üç ay suruyo .