8098,18 canm ne kadarlıktırkiKaç cikti kan testin
8098,18 canm ne kadarlıktırkiKaç cikti kan testin
hosgeldn canm bende senin gibi catla ignesi ve progest kullandm ve yani hamileim ve bende senin gibi olduu aynı insallah hamissindr hayırlısıylaHmm anladim canim. Yani sendede mi olmustu gurultu. Ama afedersin ne gaz ne de buyuk tuvaletim yok. Sadece kuru kuru gurulduyo hafiften iste
Evet bendede olduydu karnim ac sandim ondan gurulduyo dinledim midemden gelmiyodu kasigimda oluyodu insalalh hamiledirsin yarin sabah yap bi bak bakalim🙂Hmm anladim canim. Yani sendede mi olmustu gurultu. Ama afedersin ne gaz ne de buyuk tuvaletim yok. Sadece kuru kuru gurulduyo hafiften iste
Yinede dikkat et ciddi sekikde yemwk yiyemiyosan hastaneye yatnalisib canin osekilde besliyolar genelde ilacin fayda etmedjni ara doktoruna soyle canim..Canım benim çok ya sabah kahvaltı yaptım 2 dk sonra çıkarttım çok kötü oluyorum bana da hersey kokuyo dr mide bulantısı için ilaç verdi ama bana misin demiyo valla dayanamadim temizlik içinde canım ev kötü oldu artık içim rahat etmedi ama mide bulantısı dışında agrim yok çok şükür pazartesiyi bekliyorum artık
28 gunde adet oluyosan ovulasyon gunun 14. Gun oluyo ve haliyle 14. Gun sonra adet olmalisinarkadaşlar birşey sormak istiyorum yumurta çatladıktan 14 gün sonra kesin adet olunur değilmi.
Amin canim hadi gozun aydin Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahslm kızlar cook sükür kandada pozitif kesin olduunu ögrendim rabbim isteyen herkese meleklerini versn insallahhh aminn
amin canm amin sende insallah saglıklı kucaına almaı nasip eder rabbim isteyen herkesede tabi hayırlı hayrlıAmin canim hadi gozun aydin Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim8098,18 canm ne kadarlıktırki
tesekkr ederm canm saolasınn insallah sende hamissindir darısı isteyenlere insallahHayırlı olsun canım çok sevindim