Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

belirti mi?

arkadaşlar benimde adet olmama 11 gün var ama göğüslerim fena halde şişti... ara sırada karnıma bir ağrı giriyor adet ağrısı gibi. hiç bu kadar erkenden olmazdı acaba hamile miyim?

mrb arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.ben 1 yıllık evliyim bayadır da bebek istiyoruz.
Adetime 1 hafta var ama 9 gün kala göğüslerimde ağrılar başladı.Karnımda ara sıra sızlamalar oluyor.daha önce gebelik yaşamış arkadaşların tecrübelerine ihtiyacımız var.başka hangi belirtilerin olması gerekiyor?

Arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim ama önce şunu belirtmek istiyorum ki göğüslerin şişkinliği hamilelik belirtisi olarak bakmayın..başka belirtilere de bakın...mesela benim ilk ayımda bende kahverengimsi bi akıntı oldu 2 gün ve adet sancısına benzer ağrılarım oldu kasıklarımda...idrar testi bazen yanıltıcı olabiliyor..adet tarihizi 3-4 gün geçtikten sonra bence kan tahlili yaptırın...Allahım herkese nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu içinde bir mucize gerçekleşiyor..
Daha sonraki haftalarımda mide bulantısı ve kusma, ayaklarımda kAşInma, göğüslerimde şişme büyüme, kaş ve bacak tüylerimde hızlı büyümeler başladı...
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah...
:hamile:

Mrb melekler ben aranıza yeni katıldım ve çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Muhtemel yumurtlama günümden 6 gün sonra şiddetli başağrısı dolayısıyla acile gittim ama gebelik şüphemin olduğunu söyledim gebelik testi yaptı ve hamiş olmadığımı söyledi ama benim muhtemel adet tarihime daha 10 gün vardı. Netten araştırdığım kadarıyla kandanda bu kadar erken belli olmayacağını biliyorum üstelik göğüslerim hiç ağrımadığı kadar ağrıyo bu günlerde. Kafam karıştı sizce bu kadar erken belli olabilirmiki bu kadar kesin konuştu lütfen yardım edin başım hala çok ağrıyo ve ben ilaç kullanmak istemiyorm. Melekler yardımmm

Mrb melekler ben aranıza yeni katıldım ve çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Muhtemel yumurtlama günümden 6 gün sonra şiddetli başağrısı dolayısıyla acile gittim ama gebelik şüphemin olduğunu söyledim gebelik testi yaptı ve hamiş olmadığımı söyledi ama benim muhtemel adet tarihime daha 10 gün vardı. Netten araştırdığım kadarıyla kandanda bu kadar erken belli olmayacağını biliyorum üstelik göğüslerim hiç ağrımadığı kadar ağrıyo bu günlerde. Kafam karıştı sizce bu kadar erken belli olabilirmiki bu kadar kesin konuştu lütfen yardım edin başım hala çok ağrıyo ve ben ilaç kullanmak istemiyorm. Melekler yardımmm
canım merhaba kan testi yaptırdıysan adetten 10 gün önce belli olacağını pek zannetmiyorum çünkü bildiğim kadarıyla muhtemel adet tarihinden 5 gün önce falan kanda ancak belli oluyo kan değerleriyle alakalı bi durum bence negatif sonuçtan emin olma bekle adetin geçsin al bi test evde kendin yap yada yine kan testi yaptır senin tercihin ben adet gecikmesinin 5.günü evde idrar testi yaptım o zaman çıktı mesela...

slm ben de yeni üye oldum adetime 4 gün var bütün belirtiler var ama göğüslerimde şişlik yok acaba hamile olabilir miyim? daha önce bi düşük yaşamıştım o zaman göğüslerim de şişmişti. hamileliğin olmazsa olmazı mııdr göğsü şişmeden hamile kalan var mı?

slm ben de yeni üye oldum adetime 4 gün var bütün belirtiler var ama göğüslerimde şişlik yok acaba hamile olabilir miyim? daha önce bi düşük yaşamıştım o zaman göğüslerim de şişmişti. hamileliğin olmazsa olmazı mııdr göğsü şişmeden hamile kalan var mı?

canım hamileliğin belirtilerinin kişinin farklı hamileliklrinde bile farklı belirtiler verebileceğini biliyorum. bu nedenden dolayı acele etme ve olumsuz duygulara kapılma bence.

aslında bende bu kadar erken kandan çıkmayacağını biliyorum ama dr o kadar kesin ve net hamile değilsiniz deyince çok şaşırdım ve kafam karıştı açıkçası. bunları bende biliyorum ama birinden daha duymak çok iyi geldi. teşekkür ederim.

Geri