hadi bakalım haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla...ben gidip alayım ya eet ikinci cocugum ins cok istiyoruz esim 1 senedir istiyo ama beni ancak ikna etti nese hayırlısı olsun hepimiz hakkın inssss...
hayırlısı canım.işallah bidahaki aya artık.bu belirtiler adet belirtindir belki.yada psikolojik.mlaesefff melekler ya olsun ama hayırlısı ne zamansa o zaman versin rabbim bu ay basladık bebek için bi kac ay gecsinn..ama bu belirtiler deli edicek beni yaaaa midem cok acayip agzımda tat yok deli olcam günlük işlerimden alıkoyan bi uyku halm var bıktım yiter ya yiterrr😀:😀
mlaesefff melekler ya olsun ama hayırlısı ne zamansa o zaman versin rabbim bu ay basladık bebek için bi kac ay gecsinn..ama bu belirtiler deli edicek beni yaaaa midem cok acayip agzımda tat yok deli olcam günlük işlerimden alıkoyan bi uyku halm var bıktım yiter ya yiterrr😀:😀
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben bu siteye yeni katıldım 11 aylık evliyim anne olmak istiyorum sizlerle paylaşmak ve tanışmak istedim iyi vakit gecirecegimize inanıyorum