inş canım ya. cumaya kadar beklicem adet olmazsam test yapıcam. pazar günü doğum günüm eğer hamileysem test yapıp pazar günü eşime hediye etmek istiyorum. tabi şuan hayal inş gerçek olurzehra gökçe hayırlsı olsun ölese canım...test yapmadıysan bi test yapıp baksana belkıde vardır canımyaa o hiç bellı olmaz illa belirti olcak die bişeyde yokkı kimisi böle gebe kaldını bile anlayamıyormus bi tanıdık var bebek 4 aylık olunca karnında ancak ozaman farkına varmıs..inş.gebesındır hadı hayırlsı bakalım...
ben de folik asit kullandım ve bitti,ben de 50 kiloydum şimdi 65 oldum 🙁 kıyafetlerim bana olmuyor 🙁 artık geniş alıyorum her şeyimi. spor yapmam gerekiyor,spor yapacak zamanım da yok ki 🙁RAPUNZELCAN evet canım ben klomen ve iğne kullanmadan önce 48 kiloydum klomen kullandım cok fazla kilo aldımya birden.. şuan 56 kiloyum canım.evet o ilaçlar yapıo hormon ilacı oldugu için şimdi yavas yavas verıomda kilo en son 58 e kadar cıkmıstım şimdi 56 ya düştum inş.verebilirim kıyafetlerım olmuoyaa delircem kilo aldım die gerci bu şekılde kal diıolar arkadslar sana yakıstı diyorlarda ben alışkın diilim yaa ben cok zayıftım şimdi böle kötu hissediıom kendımı.ben bide folık asitte kullanmıstım oda böle yapıo kilo..🙁
arkadaşlar sanırım adet 5 gün gecikti. hiç bi belirtim yok ne adet ne gebelik. bakalım.
Kızlar selam herkesee.....bugun nasılsınız bakalım....Almiraa selamet ve diğer arkadslar...yokmuyaaa şöle bi gebeyım diyen haber beklıoz burda...
selamet canım hayırlı olsun inş.ev almanıza sevındım...inş.evinde güzel meleğin olurda büyütme fırsatı bulursun canım inş.yenı evınız sana ugurlu gelır canım..bende aynen beklıom bakalım adetım cok gecıktıyaa bu ay 3 hafta gecıktı canım..ama bende umut yok yine test falanda yapmadım yapmayıda düşünmuom arkadslar hep yapalım falan dıoda cesaretım yok üzülmekten yoruldum canım..hayırlsı bakalım zaman ne göstercek...