Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cnm yumrtlklrn çtlıodr bnde aynı drmdaym ygmrcm yarn adet gnn ve iki gün önce bi şknme oldu hiç olmdı akıntm çok bugn yne biraz lknme oldu ve akntm hla dewm edio bn test yptm ama çkmdı bnce ypma bkle gnn gçsin ngtf olrsa üzlme die diorm bn gcmsni bkliorm kan tsti ypcm inş vardr bu ay klmn ve çtltma ignsi oldm bklm hyrlsı inş hpmz cnttn bi mlgi kcgmza alırz

Yrn regl gnm son bnde p.tsi bkliorm ttlm inş ikmzde gzl snçlr alrzz

Zaman bi gecseydi inş hayirlisiyla sonuç alsaydik şuan yattim uzandim.basi
Yaa bna nluo anlmdm cnm gcmş olsn dkt et kndne

Canim egerki adet gibi bi kanaman yoksa leke seklindeyse bekle test yapma günün geçsin hatta 1-2 gün geçsin normal gününden test yaptir baktir inş bebis cikar ama cikmazsada bi dra gidersin bazen olabilir kahverengi akintilar ama adet zamanında gelmesi üstüne görme olayi olabilir

Cnm yumrtlklrn çtlıodr bnde aynı drmdaym ygmrcm yarn adet gnn ve iki gün önce bi şknme oldu hiç olmdı akıntm çok bugn yne biraz lknme oldu ve akntm hla dewm edio bn test yptm ama çkmdı bnce ypma bkle gnn gçsin ngtf olrsa üzlme die diorm bn gcmsni bkliorm kan tsti ypcm inş vardr bu ay klmn ve çtltma ignsi oldm bklm hyrlsı inş hpmz cnttn bi mlgi kcgmza alırz

Kızlar dayanamadım ben test yaptım negarif çıktı 🙁 eczaneden test aldım erken gebelik testiymiş ama ne kadar doğru bilmiyorum en iyisi adet günümü beklemek sanırım geçerse eğer kan testi yaptırırım. Inşallah hepimizin gönlüne göre olur da bebişlerimiz olur 😕

Adet sancısı gibi değil de kramp gibi kasık sancılarım oluyo özellikle 5 gündür. Midem bulanıyor ara ara ama çok sık değil. Sonra sık tuvalete gidiyorum akıntı da var. Bi de normalde hiç yemekle aram yoktur çok zayıfım ama bi kaç gündür her şeyi yiyorum nerdeyse. Tüm bunlar birleşince hamile yim sandım ama test negatif çıltı cnm ya degilim heralde 🙁 adetime 4 gün var yine de duayla beklicem bakalım

Geri