Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben galiba yavaş yavaş adet belirtilerini hissediyorum belim felaket ağrıyor ara ayaklarım buzz olmuş durumda ve üşüyorum ayrıca çok da uzuluyorum bugün nerdeyse bütün günün ağlamaklâ geçti çok üzülüyorum ya
Cnm bn günlük iki doz olrak kulnıorm neden btne alıosn sen bna beşinci gnü başla dedi ve bn ayın onüçnde gtmştm yirmi dördnde gel dedi bna ozmn çtltma ignsi ypcak gliba
Benim yumurtaliklarim normal calisiyor o yüzden bi tane kullandim. Senin için iki tane gerekiyor demekki. Ama dikkat et tutarsa ikiz olma olasiligi cok yuksek olurmus.
usume vardi ayaklarmda ve ellermde bde son zamanlarda yani adet olcagm zamanlarda ates basmasi oldu gaz vardi kabizlk vardi goguslerde cok az bi hassaslk son olarakta ruh halmde degsmeler burdaki yorumlari gordukce aglamak geliyodu hep icimden agliyodumda sinirlilik vardi cok