Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Ben galiba yavaş yavaş adet belirtilerini hissediyorum belim felaket ağrıyor ara ayaklarım buzz olmuş durumda ve üşüyorum ayrıca çok da uzuluyorum bugün nerdeyse bütün günün ağlamaklâ geçti çok üzülüyorum ya:18:

Cnm bn günlük iki doz olrak kulnıorm neden btne alıosn sen bna beşinci gnü başla dedi ve bn ayın onüçnde gtmştm yirmi dördnde gel dedi bna ozmn çtltma ignsi ypcak gliba
Benim yumurtaliklarim normal calisiyor o yüzden bi tane kullandim. Senin için iki tane gerekiyor demekki. Ama dikkat et tutarsa ikiz olma olasiligi cok yuksek olurmus.

usume vardi ayaklarmda ve ellermde bde son zamanlarda yani adet olcagm zamanlarda ates basmasi oldu gaz vardi kabizlk vardi goguslerde cok az bi hassaslk son olarakta ruh halmde degsmeler burdaki yorumlari gordukce aglamak geliyodu hep icimden agliyodumda sinirlilik vardi cok
Hatun cim hep vardi diyosun, hamile oldugunu ogrendiginden beri bu belirtiler artik yok mu ?

Kizlar bebek konusunda kafaniza takmayin oluruna birakiraaniz olcak bise cunki beyinden salgilanan hormin sagliyo sonucta gebeligi cogu belirti psikolojik yasanir bunu hamile kaldiginizda daha cok iyi anlarsinz

Kızlar adetime daha 10 günden fazla var ama dünden beri göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum bile. Neden olabilir?

Geri