melek cenneti
Hamiş Melek
Adetine nejadar kaldi suan ozamsn
2 gün kaldı adete
Adetine nejadar kaldi suan ozamsn
Sonuç ne çıktı melek ya birde kızlar bu mesaj çok sinir ediyor beni gözükmüyor yazdıklarım dün gece de yazdım aynı şekilde üye olmadığım için mi acaba
ınsallah canm benm 22sınde olmam gerkyrdu suan hala olmadm yarn yda carsamba bı test yaptrmayı dusunuyrm bkalm snucu sze bıldrcem ınsallah sızdende mutlu bı haber alrz ya 🙂Hg canim insallahhh hamiledirsin cok umutlu gorunuyor durumun.. yani icimden bir ses hamis haberini alacagiz gibi geliyor.. suan nekadar gecti adetin
canm en basta kasik agrisi ve goguslerde hassasiyet vardi dgerlerni adet gectikten snra yasadim zaten bide akintim vardi adet olacagm gunlerde adet olmus gbiA.S. Anason iyiyim sen nasılsın
anason bunu sana yazdim yanls oldu sanirmcanm en basta kasik agrisi ve goguslerde hassasiyet vardi dgerlerni adet gectikten snra yasadim zaten bide akintim vardi adet olacagm gunlerde adet olmus gbi
Ee ne cikdi testte2 gün kaldı adete
Insallah canim.haberlerini bekliyoruzınsallah canm benm 22sınde olmam gerkyrdu suan hala olmadm yarn yda carsamba bı test yaptrmayı dusunuyrm bkalm snucu sze bıldrcem ınsallah sızdende mutlu bı haber alrz ya 🙂