melek cenneti
Hamiş Melek
Kimse yokmuuu
Canım son adet tarihinin başlangıcından bugüne geçen süre haftanın verir. Doktor kontrolünde değerle adet zamanı büyüklüğü tutarsa sağlıklı demektir. Gerçek hafta senin sat ındır.
Kimse yokmuuu
Ben yatiyorum suanlik yoksa uyumuyo🙂)Benimkide uykusu gelsin gozu hic biseyi gormez ama çok yoruluyor ya kiyamam. Ilk basta bende onunla ayni anda yatmaya ozen gosterirdim, ama baktimki uykusu geldimi gozu hic biseyi gormez, hemen uyur, bende artik yatmyorum onunla. Arada yine yatiyorum da, çok erken olunca yatmiyorum.
Canim bunu ben kullanmadim bilmiyorum ama muhakkak iyidir canimEkli dosyayı görüntüle 44830 canım gittim folik asit almaya senin verdiğin vitaminin adını gösterdim ama yok dedi bunu verdi
Cuma yap canim bende yapicam birlikte yapariz🙂Bide test aldım şimdi mi yapayim yoksa yarın sabah mı hiç yapmak istemiym ama esim tuturmuş yap diyo
Geldim hayatim cvp verdim hemenMc canım neredesin elfidam kız nerdesınız![]()
Canim sende cuma gunu yap test hepberaber yapalim😀Hosbulduk canım.. adetin 1hafta önce bitt ise çıkar mı ki testte bilmiyo rum inan ben adet zamanımız gelmesini bekliyorum. Şafak 3 😀
Yaniii biz sabah kaynstiyoz siz gelene kadar🙂)Canim siz sabah kaçta kalkiyosunuz ? Biz sabah alti da ayaktayiz haliyle aksam da erken yatariz yani eşim 🙂
Ohh neguzel sabah keyfi yapiyosunuz desene🙂)Benim eşim 11 de gidiyo bi hafta bi hafta da 8 buçukta canım ama biz hep geç uyuyoruz
As hg canimSlm kizlarr