Slm ve gunaydinlar kizlar geldim okudum okudum yazdim yazdim simdi yine Uykum geldi ben gidiyorum 🙂 gorusuruz kizlar opuldunuz
Canim benim gunaydin buay yapmadim zaten basta yapmistirimda bilkiyorum bakalim kismej canim..Ohooo guzum agir kaldirma diyoruz sen kaldirip ikinci kata cikariyosun. Yapma bunlari artik. Gerçekten belki bunlar mani oluyordur. Herseyi çekerek gotur.
Günaydın canım 🙂Slm ve gunaydinlar kizlar geldim okudum okudum yazdim yazdim simdi yine Uykum geldi ben gidiyorum 🙂 gorusuruz kizlar opuldunuz
Bu sarkiyi cok severimmKucugum daha çok Kucugum, bu yüzden hatalarim ;-)
Gunaydin hg gorsz canim😀Slm ve gunaydinlar kizlar geldim okudum okudum yazdim yazdim simdi yine Uykum geldi ben gidiyorum 🙂 gorusuruz kizlar opuldunuz
Bilmiyoruz hermebsum tahmin etti ama senin yasin kac canim?Cik cik 🙂 en buyugunuz benim galiba
Slm ve gunaydinlar canim, Himm cok gecmis olsun canim, insaallah adet olmazsin ve hep birlikte hamile oldugunu ogreniriz canim. Nasil bir agri ?Canim benim gunaydin buay yapmadim zaten basta yapmistirimda bilkiyorum bakalim kismej canim..
Daha simdi uysndim karnim agriyodu aset oldum sandim cok sukur olmamisim
Günaydın canım iyi çok sevindim canım adet olmadığinaCanim benim gunaydin buay yapmadim zaten basta yapmistirimda bilkiyorum bakalim kismej canim..
Daha simdi uysndim karnim agriyodu aset oldum sandim cok sukur olmamisim
Bende 🙂 sezen cok severim ve yorumunudaBu sarkiyi cok severimm