melek cenneti
Hamiş Melek
Yok canım normal ultrason. Zaten daha eken vajinal ultrason için. .
dün bana vajinal yapıldı başta yaptırmamıştım.sebebi daha önceki dış gebelik meraktan yaptırdım. şüküür keseyi gördüm.
dün bana vajinal yapıldı başta yaptırmamıştım.sebebi daha önceki dış gebelik meraktan yaptırdım. şüküür keseyi gördüm.
Anladım canım . Benim doktorum pazartesiye bidaha çağırdı bakalım inşallah bende kalp atimini falan bi duyarsam çok rahatlicam. .
sen nekadrlıksın canım erken dedin. vajinal önce karından sonra görülür diye biliorum yanşılmıyım?
aynen bebegm ya annemn dedgı hep ckar gecen ay dedı ya sen ya yengen hamle dye harbde yengem hamle suaninsalahh vardır canm anneler hissesedermiş hamie olduunu ama yoksa bilede sonucta yolun sonu deill her ay bi umud bizim için allahtanda ümit kesimez
Doğrudur canım vajinal de daha çabuk görülüyor. Ben bugun 4+2 oldum tam 🙂 yani pazartesi gittiğimde tam 5 haftalik olacak..
Anladım canım . Benim doktorum pazartesiye bidaha çağırdı bakalım inşallah bende kalp atimini falan bi duyarsam çok rahatlicam. .
bana cuma dedi pazartesi gidesim var sabah aç karnına test yapıcak ne yapacakki acep ya?
benimde 4+3 maşallah ikimizede...