iii gecelr canmm allah rahatlık versnHerkese hayirli geceler tatli uykular diliyorum kizlar ben yatiyorum bugün cok yorucuydu
iii gecelr canmm allah rahatlık versnHerkese hayirli geceler tatli uykular diliyorum kizlar ben yatiyorum bugün cok yorucuydu
Canım vardır bi hayir inan sen kadar bende çok üzüldüm senin için ama inanıyorum ben olcak elbet bu ay olmasın sonraki ay elbet olcak o yüzden üzme kendini olur muTelefonda ebe kadin soylerken bile üzgün du, belli ki benim için uzulmustu
Geldim geldim cok yogun gecti giremedim aklim sizdede kaldi sayfalarda dolmus🙂 sizi unutmadimmmmmmmmmmmCanım nerelerdesin ya unutun bizi gelmiyorsun sayfaya artık
Neoldu bunu anlamadim elfidam neyin var?Canım vardır bi hayir inan sen kadar bende çok üzüldüm senin için ama inanıyorum ben olcak elbet bu ay olmasın sonraki ay elbet olcak o yüzden üzme kendini olur mu
Son durumun ne canim?turkıyedym canm yaptrcam yarn zaten ama cızgı dedgm gbı testn kendsnde ız gbı duruyo yda dyorm yarn sbh ılk ıdrarmla bdaha yapp persembe mı gtsem acaba
Hayatim yine gorunur 7 haftaliklkken ooo bebis bile olusuyo🙂Kese gorunmesi için erken degilmi hanimlar ? Ben 7 haftalık iken kese gorunur diye biliyorum ama emin de degilim...
Rabbim dualarimizi kabul buyursun insaallah....