Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Slm kızlar.benim regl günüme bir hafta var.alt karın bölgesinde garip bir ağrı sağ kasığımda da batma nasıl desem içeriden ateş basar gibi kasılma var.oturup kalkarken içimden biyerler acıyor.göğüslerim çok şiş patlayacak sanki.bebek çooook istiyoruz.bunlar belirti olabilir mi acaba.2.5 yıllık evliyim hiç korunmadık.hiç bir sebep yok diyor dr.lar.2 ay hapla yumurta takibi yapıldı tutmadı.aşılama ardından tüp bebek derken hep hüsran oldu :cry:eşimle çok üzülüyoruz.bu ay kendimde bu kadar erken belirtiler olunca acaba diyorum.hani regl belirtisiylede aynı aslında.bilgisi olan cevaplarsa çok mutlu olurum.allah tüm isteyen anne adaylarına sağlıklı ve hayırlı bir doğum ve evlat nasip etsin.
 
ha bu arada bu sayfayı baştan itibaren okumaya çalıştım okuyanlar bilir şu parmakla deneme yöntemini bende bir deneyeyim dedim.ama bir şey anlamadım açıkçası parmağımın ucuna değen bir şey yok öyle boşluk,yan duvarlarını hissettim ama parmağımın ucuna değen paravan gibi bir şey yoktu.deneyen var mı acaba.
 
Farklı bölümde aynı soruyu sormuştunuz yanıtladık.Lütfen başka bölümde aynı soruyu yöneltmeyin. + Parmakla gebelik teşhisi yapmaya kalkmayın. Bu durum şayet gebelik söz konusu ise düşüğe neden olabilir. Hekimler bile gebeliğin ilk haftalarında vajinal usg den gebelik için risk oluşturacağından dolayı kaçınır. Lütfen bu detayı dikkate alın.Böyle yöntemleri denemeye kalkmayın. Gecikmeniz olursa test yaparak hamile olup olmadığınızı en net şekilde öğrenirsiniz..
 
yazıma cevap gelmeden aynı anda diğer yere de yazmıştım.zaten gebeliğin mümkün olmadığını yazmışsınız o zaman parmak yöntemi de bir zarar vermemiştir.teşekkürler.
 
Verdiğim yanıtta gebe olmadığınızı , yada gebe olmanızın mümkün olmadığını yazan her hangi bir ayrıntı görmedim + Yazdıklarınızın gebelik belirtisi olmayacağını belirttim ..
 
Bugün lavaboda peçeteye açık pembe kan geldi kızlar.ağrım hala devam ediyor.ayın 5 falan regl günüm.bu kadar erken adet olabilir miyim.genelde gecikir ama erken gelmez.benim gibi olan varmı aranızda.
 
Merhaba mens zaman zaman erken başlayabilir. Yani imkansız bir durum değil.Her bayanın mutlaka yılda 1-2 defa mensi 4-5 gün erken gelmiştir. İlerleyen saatlerde mens olup olmadığınızı anlarsınız. Şayet lekelenme şeklinde olursa kanama pazartesi HCG testi yaparsınız.
 
meraba bi sorum olcaktı adetime 9 gun var ama ck fecı gögüsüm sızlıyo ucları dokundukca acıyor bacaklarımda agrı var belımde agrı var aşiri gaz var karnımda halsızlık var bas agrısı oluyo ara ara yemek yedıgım halde karnım ac gıbı gurulduyo kramp gırıp duruyo sol kasıgıma halsızlık de var bugun agzımda metalik gıbı bı tat var gece uyuymıyrm sabahları da 12 den asaga kalkamıyrm yatakdan cıkasım gelmıyor acaba bunlar hamilelık belırtısı mı
 
Geri
Üst