Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Merhaba , mensinize 9 gün gün var bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz + gebelik belirtileri gebeliğin 4-5-6. haftaları başlar. Muhtemelen soğuk almışsınız yada psikolojikmen belirtileri yaşıyorsunuz.
 
Hanımlar benim bi sorunum var düşükten snra beni kürtaja aldılar tansiyonum düşük olduğu için ağrı kesici yapılmadı alt bolgeme uyuşturucu iğne vurulup işleme başladı kürtaj sırasında çok zorlandim ağrım da çok oldu. İki gün oldu şuan kasiklarimda ağrı var bazen sancı gibi geliyo ve alt bolgeme batma gibi acı veriyor o sancı geldiginde. İlk gün sadece tuvalete cikitigimda kanama oldu dün leke gibi. Akinti oldu. Bu Agri normal doktora gitmeli miyim
 
Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Kürtaj olalı 2 gün olmuş bu yakınmaların olması normaldir. Sonuçta rahim işlem görerek tahliye edilmiş. Genital hijyenine dikkat edin üşütmemeye bakın.Hekiminiz ilaç verdiyse düzenli aksatmadan kullanın. Ağrılar dayanılmaz olursa hekiminizle irtibata geçin.
 
Merhabalar..
Kızlar ben bugün itibari ile üçüncü düşüğümü yaşadım. Hormonlarıma yumurtalıklarıma bakıldı herhangi bir sorun yok. Eşimde de problem olmadığı söylendi. Şimdi farklı bir dr a gitmek istiyorum. Ama öncesinde kan pıhtılaşması testi yaptırmak istiyorum. Nerde nasıl yaptırabilirim? Maliyeti nedir? Sigortamız şuan yok. Devlet hastahanesi olabilir özel olabilir bana tavsiye edebileceğiniz bir yer yokmu? Hem özel maliyeti hem devlet maliyeti nasıl? Ama sigortasız. Lütfeeeenn yardımcı olun. Manen kendimi berbat hissediyorum. Yaşım 25 ama eşim 40 yaşında benim zamanım var daha ama eşim için geç oluyor oyüzden biran önce evlat sahibi olmak istiyoruz
 
Selam ikinci düşüklerden sonra pıhtılaşma testi isteniyor.sen 3 defa düşük yapmışsın doktorunun senden bu testi istemesi gerekirdi. devlet ile üniversite hastanelerinde hematoloji bölümünde yaptırabilirsin trombofoli paneli diye. fiyat hakkında bilgim yok ve sanırım fiyat bilgisi paylaşmakta doktorlara yasak.
 
arkadaşlar bende acaba hamile olabilir miyim ? Yaşadığım hamilelik belirtileri kasıklarımda ağrı, memelerde şişme ve hafif lekelenmeler yaşıyorum. Adet günüm henüz gelmedi ama yinede bu ay olabilecek gibi bir hissim var.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst