ebrucugum allahim sana cifter bebisler versin beni gulmekten aglattin bu arada gunaydin uyumustun sanirim senin burcun ney canim.Canım eğer geçmiş yazıları takip ettiysen biz bir ara arkadaşlarla bu mesele üzerine bayağı bir yoğunlaşmıştık fakat bu yöntemde fos çıkmıştı,bir ara sabah akşam kendimizi parmaklıyorduk acep varmı bişey yokmu diyeo nedenele o yöntemin doğruluğuda tartışılır yani,çok fazla umut bağlamayın derim🙂
gozun aydin canim hayirli ugurlu alsun bu site sana ugurlu geldi hem hosgeldin hem dolu geldin darisi bizim basimiza kizzzz suru ayagini.merhaba arkadaşlar testi yaptım ve ikinci çizgi çıktı fakat çok silik bu ne demek şimdi
ay inanmıyorum ama kimse hazır değil yani özelliklede eşim. ve bende hazır değildim ya çok ani oldu ne yapacağım şimdi:küstüm:
mervecim hamilesin inş cnm hayırlı olsun daha sonra tekrarla testini her geçen gün koyulaşıcaktır eğer hamileysen ama büyük ihtimal🙂
merhaba arkadaşlar testi yaptım ve ikinci çizgi çıktı fakat çok silik bu ne demek şimdi
olsun canım nekadar guzel ya ben bı senedır aglıyorum kımseyede söylıyenıyorum ama herkes anlıyor senın gözlerın sonuk neden dıyorlar aslında bebeş olmuyor dıye allah analı babalı buyütsun yaçok sevındım allah hayırlı evlat etsın sana onu.