Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

ya kızlar birsey sorucam sımdı kımse haıle olup olmadıgını bılmıyor mesela rahatsızlandınız ılaç alıyormusnuz ben ilaç kullanıyorum mecburen sahsen kadın dogumcuma sordum iç 1 hafta -10 dedı birsey olmaz dedı ben yınede korkuyorum fakat kulllanıyorum

canım meraba ilaç konusunu bende doktorumla konuştum gnc vitamini kullanıyordum gebeliğe engel olurmu diye sordum.kesinlikle kullanma dedi hatta başında ağrısa ilaç kullanma.ilaç kullanman gerektiği durumlarda ilişkide korun gebe kalma dedi.

selzehcim tabiki kullanmamak daha iyi ama her halde ilacına göre değişiyoki doktor müsade etmiş.

Son düzenleme:

eger boyalıkus bugün adet olursa hamıle dgılse yanı ve 28 günde bir adet görüyorsa yumurtlama günü 9 temmuz 4 temmuz ıle 9 temmuz arası hamıle kalmak için ıhtımalı en yüksek günler tabıkı 1-2 gün degısıklık olabılır bu tarıhlerde ama bu tarıhlaer arasında 1 gün ılıskıye gırecek 1 gün girmeyecek duyurulur

canım bende rica etsem yumurtlama günümü hesaplarmısın. yeni adet oldum 23 haziran . önceki adet tarihi 26 mayıs...

hamile kalmak için herkes ugrasıyor ama arkadaslar yumurtlama günlerınızı tam bılıyrmusunuz takıp edıyormusn eger bılmıyorsanız bana adet tarıhlerınızı verın mesela haziran 10 ,mayıs 14,nisan 19 ben burdan sizin yumurtlama günlerınızı hesaplıcam o günler içerısınde hamıle kalma olasılıgı daha yüksek yada kaç günde bir adet oluyorsunuz hadı beklıyrum

canım 19 nisan+16 mayıs+12haziran hesapla bakalım benim hesaplarımla tutacakmı bek.

BOYALIKUS...............25 haziran 30yaş erkek(bugün beklediğimiz arkadaşşş)
EFSUN_55................ 26 haziran 25yaş erkek
NESLİ84...................26 haziran 25yaş erkek
ECEM09...................27 haziran 32yaş erkek
EYŞAN.....................29-30 haziran 25yaş erkek
FATOSSS................. 30 -31 haziran 25yaş erkek
BERA......................4 temmuz 27 yaş kız
SELZEH...................5-6 temmuz 23yaş erkek
HAZAL3...................9-10 temmuz 30yaş erkek
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz 21 yaş
NUR85....................11 temmuz 24 yaş
EBRUAKER21............10-11 temmuz

Hadi bakalım boyalıkus bekliyoruz haberlerini🙂

Canimcim daha ses yok adetimden beklemedeyim . Ara ara sancilarim oluyoo.. Bir kac gün bekliycem bakalim. Insallah gelmez..

BOYALIKUS...............25 haziran 30yaş erkek 4 ve 9 temmuz arası
EFSUN_55................ 26 haziran 25yaş erkek 5 ve 10 temmuz arası
NESLİ84...................26 haziran 25yaş erkek 5 ve 10 temmuz arası
ECEM09...................27 haziran 32yaş erkek 6 ve 11 temmuz arası
EYŞAN.....................29-30 haziran 25yaş erkek 8 ve 15 temmuz ara
FATOSSS................. 30 -31 haziran 25yaş erkek 9 ve 16 temmuz ara
BERA......................4 temmuz 27 yaş kız 13 ve 18 temmuz arası
SELZEH...................5-6 temmuz 23yaş erkek 12 ve 17 temmuz ara
HAZAL3...................9-10 temmuz 30yaş erkek 18 ve 25 temmuz ara
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz 21 yaş 20 ve 25 temmuz arası
NUR85....................11 temmuz 24 yaş 20 ve 25 temmuz arası
EBRUAKER21............10-11 temmuz 19 ve 25 temmuz arası

kızlar tam olarak adetlerınızı bılmedıgım için bunlar ıhtımal ama bu günlerde ilişkıde bulunun

Son düzenleme:

Senin nasıl gidiyor şirinecim hamilelikkkk
benımde hamılelık ıyı gıdıyo canımcım,benım ufaklık bana rahatsızlık vermıyo,bende ilk hamıle kalmadan 2 hafta önce mide bulantıs ve acayip mıde yanması olmustu ama suan hıcbır sıkıtım yok allaha şükür,rahatım yaniiiii:laugh:arkadaşlar olmaz dıye düşünmeyin hiç kendınızı ıyı gözlemleyin ben 16 gün önceden belırtılerı yasadım.

eger boyalıkus bugün adet olursa hamıle dgılse yanı ve 28 günde bir adet görüyorsa yumurtlama günü 9 temmuz 4 temmuz ıle 9 temmuz arası hamıle kalmak için ıhtımalı en yüksek günler tabıkı 1-2 gün degısıklık olabılır bu tarıhlerde ama bu tarıhlaer arasında 1 gün ılıskıye gırecek 1 gün girmeyecek duyurulur

sagol cnm hesaplarin icin ama bu ay zor biraz. kendi evmizde olmuycaz. insallah bir sonraki aya artik! 🙂

Geri