Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

boyalıkuş tatlım inşallah hamişsindir..rabbim hayırlısını versin ne diyelim..sabah yapacakmıssın testi..haberlerini heyecanla bekliyoruz bakalım bende haftaya pazartesi salı olmama gerek ço heyecan yaptım öyle bi belirtide yok aman aman...düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor heryerde karşıma hamileler çıkıyor yuh artık dedim..
Eyşancığım hayırdır senide benim gibi uykumu tutmadı yoksa,bu saate buralardasın?

boyalıkuş inş hamilesindir canım haberlerni bekliyoruz inşallah bebek haberi alırız şu cuma gününde bu arada hepinize hayırlı cumalar melekler

Ağrıyan diş üzeri ve çevresinde bulunan yemek birikintileri, diş fırçası yada diş ipi kullanılarak temizlenmelidir. ve yarım su bardağına yarım çay kaşığı tuz ilave edilerek elde edilen tuzlu suyla ağız iyice çalkalanmalıdır.
Kesinlikle ağrıyan diş üzerine aspirin, vermidon, vb. ya da herhangi bir ağrı kesici ilaç uygulanmamalıdır. Kimyasal yapılarıyla bu gibi ilaçlar diş etinde ve çevre yumuşak dokularda tahrişlere neden olabilmektedir. Bu nednele diş ağrısının yanında ikinci bir ağrının oluşmasına neden olabilir.
Eğer iltihap nedeni ile yüzde şişlik oluşmuşsa o bölgeye soğuk buz ile kompres yapılmalıdır.
Diş üzerinde çürük nedeniyle oyuk oluşmuş ise buraya çok az karanfil yağı (eugenol) emdirilmiş pamuk koyulabilir. Eugenol ağrının azalmasını sağlayacaktır. Ancak, bu işlemi yaparken eugenol fazla kullanılarak diş etine sızmasına neden olunmamalıdır. Çünkü karanfil yağı da yumuşak dokuları tahrip edici özelliğe sahiptir.
Bir an önce dişhekimine başvurulmalıdır. (Diş hekimine gitmeden önce bir ağrı kesici ilaç alınabilir.)
Herkese günaydınnn...Beracım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Eve gidince uygularım.Şu hamilelik olup olmadığı belli olsunda ilk iş dişçiye gidiceğim.Ama ümitlerim azaldı.Ben dayanamadım dün eczane testi yaptım daha günüm bile gelmemişken.Negatif çıktı.🙁((Yarın günüm.Bakalım..Ama bişeyler olsaydı silik bile olsa 2. çizgi çıkmazmıydı yaa...

Herkese günaydınnn...Beracım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Eve gidince uygularım.Şu hamilelik olup olmadığı belli olsunda ilk iş dişçiye gidiceğim.Ama ümitlerim azaldı.Ben dayanamadım dün eczane testi yaptım daha günüm bile gelmemişken.Negatif çıktı.🙁((Yarın günüm.Bakalım..Ama bişeyler olsaydı silik bile olsa 2. çizgi çıkmazmıydı yaa...

diş sorunun mu var ecem,benimde senın gıbı diş problemım oldu ve 20 lik dişlerimde sorun çıktı,hamileliktede bu problemler ortaya cıkabılıyomus benım kuzenım hamıleyken diş agrıları ortaya cıkmıs baya bı çekmiş, benım dişim agrıyınca sen hamıle olabılısın demıştı,canım testın cıkmaması normal en az 3 gun gecmesı gerekıyo idrar testı ıcın,ama kan testını hemen yaptıra bılırsın,hamıleleık belırtılerın nedır?

Geri