Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Hayırlısı olsun.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Bekleyeceğiz ama meraktan da çatlayacağız sanırım.Siima inşallah bebişin vardır.Bence sen hamişsin.Hadi hayırlısı.Kan testi yaptırdın mı? Günün geçmiş bence yaptırmalısn..Hayırlı haberlerini bekliyorum.;))
 
canım benimki 4 haftalık ama ben ikinci kontrolüme gidiyorum sen neden gitmedin şimdiye kadar ben meraktan çatırdardım:) valla canım eşinin ailesini hiç kafana takma hep uğraşırlar zaten üstelik şimdi gebesin kimsenin seni üzmesine izin verme eşinde verdirmesin....

Canim ya ben yurt disinda yasiyorum burda durumlar biraz farkli o yuzden gidemedim bide calisiyorum cok mesgulum bi turlu zamanim olmuyo.. ama meraktan catliyorum tabiki:) bugun gidiyorum iste kalp atislarinida duyarim insallah.. Umarim dileyen herkese nasip olur..
 
hamile kalmak istiyorum

arkadaşlar nolur bana birileri yardımcı olsun ben 1 hafta önce pregnyl iğne vuruldum ilişkiden kaç gün sonra hamilelik anlaşılır?
 
merhaba feymuh.. bende benzer belirtiler yaşıyorum günüm geçti hala adet olmadım ve içimden bir his olmayacağımı söylüyor ;)) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
mesajında ilgimi çeken şu oldu dah önce kimseden okumadığım bişi.bende de çok isteksizlik war. normalde özelliklede adete yakın böyle olmazdı ama ;))
hayırlısı olsun canım.. bende yumurtlama günümden beridir öylebelirtiler yaşıyorumki geçen gün dayanamadım daha günüm gelmeden test yaptım şu fortelmidir nedir ondan negatif çıktı. bakalım olmazsam yine yapıcam. adet olacak gibi sancılarım war ama normalde adet olmadan sancım olmaz içimden bi his meleğin orda diyor ama çokta kendimi kaptırmak istemiyorum. sende takma kafana..
bu arada günün gelmeden yapabileceğin fortel diye bir test war beklenen adet gününden bir hafta öncesinde, şüpheli ilişkiden bir haftasonra bile sonuç verir mişşş.
25 tlye aldım ben yaptım negatif çıktı. sonra araştırdım forumlardan fortelde negatif çıktığı halde hamilee olduğunu öğrenen bir sürü kişinin yorumunu okudum.
bence en iyisi adet gününü beklemek ve birazda geçmesini.. biliyorum beklemekzor bende aynı durumdayım ama sabretmekten başka seçenek yok..

eger hamileysen simaa kendime de pay cıkarırırm ha.belli olmazdemiştim sana belkı hamılesındır bekle demıstım:)
ama şaka bır yana inş öylesındır.bak bu sefer kesın iyi haberlerını beklıyoruz
haber ver bize
 
eger hamileysen simaa kendime de pay cıkarırırm ha.belli olmazdemiştim sana belkı hamılesındır bekle demıstım:)
ama şaka bır yana inş öylesındır.bak bu sefer kesın iyi haberlerını beklıyoruz
haber ver bize

:)
maalesef değilmişim :( dün adet oldum canım sıkıldı ama sonra hayırlısı dedim. yaa anlayamıyorum normalde yaşamadığım şeyler yaşıyorum bu hormonlar benle dalga geçiyo galiba ;)
bekleriz demiştin ya beraber hatırlıyomusun sen-lin.. beklicez artık yapacak bişey yok. Rabbim gönlümüzden geçeni, ne kadar istediğimizi biliyor. bizede nasip eder inşallah..
 
:)
maalesef değilmişim :( dün adet oldum canım sıkıldı ama sonra hayırlısı dedim. yaa anlayamıyorum normalde yaşamadığım şeyler yaşıyorum bu hormonlar benle dalga geçiyo galiba ;)
bekleriz demiştin ya beraber hatırlıyomusun sen-lin.. beklicez artık yapacak bişey yok. Rabbim gönlümüzden geçeni, ne kadar istediğimizi biliyor. bizede nasip eder inşallah..

Hayırlısı olsun...Sıkma canını olacak inşallah.En kısa zamanda tekrar hayırlı haberlerini bekliyoruz.:bebem:Hem belki bu bebekten önceki son adetindir:baby: ;) Bakalım benim durum ne olacak???
 
Son düzenleme:
maalesef değilmişim :( dün adet oldum canım sıkıldı ama sonra hayırlısı dedim. yaa anlayamıyorum normalde <LINKZ id=linkz0><NOBR target="blank" wpuqn="linkzHighlighted_4699">yaşamadığım</NOBR></LINKZ> şeyler yaşıyorum bu hormonlar benle dalga geçiyo galiba ;)
bekleriz demiştin ya beraber hatırlıyomusun sen-lin.. beklicez artık yapacak bişey yok. Rabbim gönlümüzden geçeni, ne kadar istediğimizi biliyor. bizede nasip eder inşallah..<!-- google_ad_section_end -->


üzülme simaa
bana 2 aydır aynı sey oluyor.ben de şimdi günlerimi verimli gecırmeye calısıyorum.bakalım ne olacak.bekleriz hayırlısıyla...
 
teşekkürler kızlar.. birlikte beklemeye dewam ;)) herşeyin hayırlısı. Allah en hayırlı zamanda bizede nasip eder anne olmayı inşallah ve burda mutluluğumuzu birbirimizle paylaşırız. Ben elimden geldiğince aklımdan çıkarmaya çalışıcam bu hamilelik olayını. akışına bırakıcam tabi becerebilirsem. çünkü herkes aynı şeyi söylüyo. kafana taktıkça olmuyo diye.. bende katılıyorum. çünkü ilk gebeliğimde aynı şey geldi başıma 1 sene boyu bu ay hamileyim yok hadi diğer aya. yok yumurtlama günü yok düzenli ilişkin yok bilmemnee.. en sonunda sıkıldım dedim kendi kendime yeter psikolojin bozuldu çıkar şunu aklından sonra hiçbişeye dikkat etmedim. bi ödevmiş gibi yok tam günü diye isteksiz olsan bile ilişki falan. ayaklarını hawaya kaldırma filan bırakmıştım hepsini. sonra bi öğrendimki hamileyim ;)) inşallah tekrar aklımdan çıkarmayı başarabilirim.. sizde takmamaya çalışın bayanlar. unutalım ve bi bakalım sürprizzzz ;))
 
süt kanallarım şişti

arkadaşlar merhaba 8 aylık evliyim ve geçen ay korunmayı bıraktık geçen ay ilişkiden sonra hep vajinal duş yaptım salak gibi ve maalesef hamile kalamadım ve bu ay geleneksel yöntem olan bacakları havaya dikme metodunu uyguladım ve gün aşırı ilişkiye girdik sabaha kadar yıkamadım vajinamı... adetime 10 gün kadar var ama kol altımdaki süt kanalları çok acıo ve gaz problemim var,göğüslerim şiş ve aşırı belim ağrıo arada kasıklarıma batma oluo acaba hamilemiyim yaaa... asıl merakım süt kanallarım neden böle şişti hemen lütfen yorum yapın arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler... herkese tatlı bebekler diliyorum...:D:D
 
Geri
Üst