Slm arkadaslar,
bende yeni üye oldum. Yazilanlari uzunzamandir takip ediyorum.
8 aydir deniyoruz ve hala hamis degilim :-(
Benim zaten bir KIZIm var ama ikincisi bekletiyor bizi. Hormonel tedavisiz cocugum olamicagini biliyorum. ( yumurtlama sorunu )
Adet düzensizligide tabiki var. Ama Martta Hap kullandim ve gecen haftadan beri göüslerimde hassasiyet ve siskinlik var, karnim agriyor bi kasilma yada krampa benzer bisey ama anlayamadimki birde acikiyorum durmadan :-(
kizimda sadece istahimin acildigini biliyorum ama baska belirtiler yoktu.
Yorumlarinizi bekliyorum......
Bu belirtiler sizce yumurtlama belirtilerimi yoksa hamilelik belirtilerimi?
bende yeni üye oldum. Yazilanlari uzunzamandir takip ediyorum.
8 aydir deniyoruz ve hala hamis degilim :-(
Benim zaten bir KIZIm var ama ikincisi bekletiyor bizi. Hormonel tedavisiz cocugum olamicagini biliyorum. ( yumurtlama sorunu )
Adet düzensizligide tabiki var. Ama Martta Hap kullandim ve gecen haftadan beri göüslerimde hassasiyet ve siskinlik var, karnim agriyor bi kasilma yada krampa benzer bisey ama anlayamadimki birde acikiyorum durmadan :-(
kizimda sadece istahimin acildigini biliyorum ama baska belirtiler yoktu.
Yorumlarinizi bekliyorum......
Bu belirtiler sizce yumurtlama belirtilerimi yoksa hamilelik belirtilerimi?
ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın<!-- google_ad_section_end -->