evet dogum kontrol hapi demek istemistim.
SELAM< Arkadaslarm,
ya belirtilerde bulantı akıntı agrılar olmasa hamile kalınmıyormu beni aydınlatırmısınız gerçi ben hamile deilim heralde adetime 1 hafta var daha belirtiler ne zaman başlar kıslar cvp verin ne olurr bende çok sıkıntıdayımm herşeyi sinir yapıyorum .(
Evde sürekli konuşulan konu bu oluyor, eşim bu kadar takma kafaya diyor ama ben en ufak birşeyi acaba hamile miyim diye yoruyorum. Dayanamadım doktoru aradım, o da test yap eğer negatifse ve bir kaç gün hala adet olmazsan bu sefer kan testi yaparız. Yine negatifse söktürücü veririrz dedi. 31 Mart'ta gittiğimde vajinal ultrasonda sol taraftan yumurtladığımı gördü acaba diyorum geç yumurtladım da ondan mı hala olamadım aslında hamile fln deyilim..
Seninkiyle hemen hemen aynidir ya.. Sen hesapladinmi kac haftalik oldugunu suanda? benim bebegim cumartesi gunu 6 haftalik oluyo insallah.. Iste pazartesi gunude ilk doktor randevum var. Insallah hersey yolundadir.. Umarim dileyen herkes tadar bu duyguyu.. Ben esimin ailesi yuzunden yasadigim problemlerden dolayi hamileligimi bile yasayamiyorum ama yinede cok guzel bi duygu Allah herkese nasip etsin