Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Arkadaşlar tekrar merhaba..

2010 ağustos ayında üye olmama rağmen o günden sonra hiç sizlerle biraraya gelemedim. Başımdan çok şey geçti.Sürekli olarak çocuk sahibi olmaya çalışıyor ama bir türlü başaramıyorduk.En son Ocak ayına kadar bekleyip doktora gitmeye karar verdik. Doktor muayenelerinde eşimle beraber hormon vb birsürü testten geçtik..Neticede CIN1 LSIL teşhisi kondu. Birkaç operasyon geçirdim.(yakma vb) Sonraki smearlerde sonuç CIN1 ortadan kalktı ancak HPV16 tespit edildi. Çok zor ve sıkıntılı günler geçirdik. 3 ay hiç bu işlere giremedik. En nihayetinde Mayıs ayındaki muayenemde doktor denemelere başlayabileceğimizi söyledi:) Onca zamandan sonra ilk denememizi yaptık ancak ben her zamanki gibi umutsuzum. Eğer olmazsa HSG yapılacak.. Tüplerde prb yoksa Allah nasip edene kadar deneyelim diyoum ama yaş 37 biyolojik yaş geçiyor.. Bilemiyorum Allahtan sağlık ve sabır dilemekten başka yapcak bişey yok gibi görünüyor..
 
tecrübeli arkadaşlarrrrrr nooolurrr yardım edinnn.benim bu ay adetim 3 gün gecikti.sonra kahverengi bir leke geldi.ardından normal adet kanaması gibi 2 günlük bi kanamam oldu.ama 3. günü kesildi.benim normalde adetim 7 gün sürer.aslında eşimle korunuyoruz ama yinede hamilelik belirtisimi diye endişeleniyorum.bilen varsa noolur yardım etsin.şu an idrar testi yapsam sonuç çıkar mı acaba?
 
Arkadaşlar ben adet gördüm bu ayın 11 i gibi ama geceleri midem bulanıyo ve gecen gün cok az kan geldi küçük leke şeklinde sizce hamile olabilirmiyim ? :)) yani adet gördüm öyle bi ihtimal varmı ? test sonuç verir mi ? :))
 
mrb

mrb arkadaslar bende aynı konudan muzdarıbım her ay hamılemıyım dıyıp sonun da raglı olmam benı cok uzuyor bakalım bu ay ne olacak 3 gun var reglıme ve mıgde bulantılarım bacaklarımda kasılmalar kasıgımda agrılar var ve goguslerımde de şişlık var ıns bu ay olur esımde bende cok uzuluyoruz:(
 
Merhaba arkadaşlar. Ben de epeydir bebiş istiyorum. Okuya okuya her şeyi yarı-doktor olduk.
Göğüslerim şişti, ağrıyor ve ucu acıyor. Bir de yeşil yeşil damarlar belirginleşti. Beyaz tenliyim aslında ama önceye göre daha belirgin gibi.
Kasıklarımda ağrı , şişkinlik, batma var. Çok fazla gaz ve gaz sancısı var. Çok uyuyorum. Bir iş yapsam şu sıra hemen yoruluyorum.
Kansızlık da çıktı bende bundan da olabilir. Eğer gebeysem 4. haftadaymışım. Bunlar belirtisi olabilir mi? Adete 4-5 gün var. Bir de benim yumurtalığımda 4 cmlik kist vardı o da ağrı yaparmış off bilemiyorum. İnşallah hamileyimdir artık. Bu ay da olmazsa zaten yumurtlama tedavisine geçicem bakalım.
 
arkadaşlar merhaba öncelikle Allah hepinizi muradınıza erdirsin.Ben geçen sene bu aylarda 1 aylık hamileydim bunu ilk ögrendigimde çok mutlu olmuştum çünkü çok istiyordum bi bebişimin olmasını gebeligimin 10.haftasında eşimle çok büyük sorunlarımız oldu ki bu ailesi yüzünden oldu ailesinin dolduruşuna geldi ve bebegimizi aldırdık ben uzun süre atlatamadım ve hala rüyalarıma giriyor çünkü çok istiyordum o bebegi şimdi çok pişmanım eşimi çok suçluyorum bu konuda gerçi o da çok pişman ailesine uydugu için ama bazı şeyler için pişmanlık fayda etmiyor.
Şimdi ben hala bi bebegim olsun istiyorum ve eşimle korunmuyoruz her ay gecikmeler oluyor kasıklarımda agrı özellikle solda belimde agrılar ilk hamileligim gb belirtiler oluyor ama her ay testin sonucu tek cizgi artık umudumu kaybettim çünkü bazı aylar olmuyorum bu ay 3 gün gecikti yine belirtiler başladı ama ben artık buna sevinemiyorum test alıp yapamıyorum bilmiyorum belkide ben bunu hakettim diyorum tek bildigim acı çeken sadece biz kadınlarız hergün dua ediyorum hem Allah beni affetsin diye hemde bu kez hamile kalmış oliyim diye ama dedigim gb benim bütün umudum bitti.

Allah hepinize bi bebiş verir inşallah hayırlısıyla ve inş. banada
 
Canım neden böyle düşünüyorsun? Sakın, sakın umudunu kaybetme. Hepimiz aclardan, sancılardan; sınamalardan geçiyoruz. Çok zaman hepimiz hata yapıyoruz. Bu insana mahsus bir şey. Yaradan affedicidir. Cezalandırıldığını düşünme.
Evet kadınlar bu konuların çok daha fazla üstüne düşüyor. Benim de evliliğimde sorunlar oldu. Ben deli gibi bebek istedikçe eşim yanıma yaklaşmadı haftalarca, aylarca kimi zaman. Üstelik daha çok olmadı evleneli. Mücadele ediyorum. Başka şansım yok. Yuvayı ayakta tutan, mutlu hale getirmeye çalışan gerçekten de kadın... Mevla bunun mükafatını verecektir inanıyorum. Bu pko da beni yenemeyecek. Ben onu alt edeceğim. Senin de inşallah Ecem sağlıklı, güzel evladın olacak. Allahım dileyen herkese versin. Çevremde malesef gamsız hani halk arasında fikirsiz derler ya öyle arkadaşlarım var. Diyorum ki onlar kadar ben de hak ediyorum bir bebeği. Belki de biz böyle stres altında olduğumuz için hamile kalamıyoruz. Onun için önce umutsuzluğa elveda sonra mutsuzluğa...!
 
slm kızlar bende yeni katıldım 3 senedir evliyim ilk aylardan sonra korunmadık bu zmana kadar da gebelik olmadı ilk aylar adet düzenlemei için cyclo progynova iacı 3 ay kullandım ondan sonra
başka bişey kullanmadım eşim gitti bi sorun yok dedi ben kaç defa gittim bi sorunyok sadece bi rahim filmini de çek dediler onuda yaptım doktorum temiz dedi adetim düzenli sadece geçen ay adetim 7 8 gün geçti beta hsg yaptım negetif o hafta adet bitimi filme girdim girmeden doktorum alttan ultrasonla baktı ve ben demeden adetin de gecikme oldumu dedi evet dedim ve yumurtan çatlamış ondan dedi buay dedi ama biri çatlamış dedi ve orgametril progestan hapı verdi 1 aylık bu ay hapı kullanırken 3 4 gün sonra gögüslerimde inanılmaz bi agrı oldu ve ilk günde oldugu kadar olmasa da var ki normalde adetime tam bir hafta kala olurdu ve benim bugün adet olmam gerekir di acaba kanda test yapsam sonuç çıkar mı ne dersiniz idrar testi yapmayı sevmiyorum tek çizgiden dolayı yadımcı olursanız sevinirin kasıklarımda batma ve aşırı ama aşırı uyku halsizlik durumum da var
 
Geri
Üst