CANIM yaa adetime bir gün var ama aynı belirtiler bende de var hamişmiyim acaba
sabahat
inşallah canım hamilesindir.adet günü bekle,olmazsan test yaparsın bizde haber verirsin inşallah.hayırlı haberler bekliyoruz kardeşim.
CANIM yaa adetime bir gün var ama aynı belirtiler bende de var hamişmiyim acaba
sabahat

ra olmus. evinin altinda kupelerimi dusurmusum kupelerimi ariyorum.sonra arkadasimin eski kolye kupelerini goruyorum evlerindeyiz arkadasima annesinin eski altin kupelerini veriyorum ceyreklik bak unutursun al bunlari diyorum inci boncek gordum🙂 hayirdir insallah.bu aralar cok delikli uykularim kizim dis cikartacak sanirim geceleri surekli uyaniyor bende her uykuda farkli ruya gouyorum🙂

kist felan yoktur insallah.selam arkadaşlar ben yeni üye oldum.bikaç gündür siteyi inceledim Allahherkeze anne baba olmayı nasip etsn İNŞALLAH. ben 5 ay önce laporoskopi ameliyatı oldum çikolata ksitm vardı. 3 ay öncede histeroskopi ameliyatı oldum rahmim de perde olduğunu gördü dr bu yüzden. 2 hafta öncede hsg çekildim. ve dr'um hiç bi sorun kalmadoğını ve artık gebe kalabilirsin dedi. bende çok istiyorum ama hep bi korku var içimde ya olmassa diye ? 🙁
martın 2 nde yumurtalama dönemim di . olası ilişkinin üzerinden 1 hafta geçti ve bende hiçbir belirti yok ama akıntım fazlalaştı yani bunun dışında hiçbişey yok. biliyorum daha çok erken ama hamile kalmyı çok istiyorum . geçen ay da hamileyim sanmıştım çok stres yaptığım için 7 gün geç regl oldum.
ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNE OLMAYI NASİP ETSİNN ........

belırtıler bır hafta ıcınde cıkıomu acaba nolur cewab werın 🙁