gul-guzeli
Hamiş Melek
Arkadaslar bana kimse yorum yazmamis yardimlariniza ihtiyacim var lutfen bana yardim edin
canım zaten kiste miyomlara çok iyi geliyo neden kist yapsın bende sadece miğdemde yanma yaptı dayanamadım bıraktım soğan asitli oldug için miğdeye direk zarar verebilir kaynatıp iç hem lifli bi yiycek oldugu için o kadar miğde agrısı olmaz ben kullanmadan önce kokulu iltihap vardı ben de cok rahatsız ediyordu 5 gnde bitti idrarla attım hemde ama bu ay hiç akıntım yok kupkuruyum ondan olmalı normalde bende cok akıntı olurduçok teşekkür ederim canım, ama internette araştırdığımda bir kısım memnun bir kısımda içtikten sonra kist olduğunu sylüyor bu nedenle kafam karıştı.bizim bildiğimiz soğan ben yemeklerdede bolca kullanırım vede çok severek tüketirim.kaynatılınca acaba başka birşeylermi oluyor da bazen zararı dokunuyor diye düşündüm.sonuçta kendisni yemekte aynı vitaminleri almak değilmi,yanlışmı düşünüyorum.
bir tane olsunda ben 2. yi istemem. bugun regl günüm ümitte yok gelen gidende yok içimde.regl olmayı bekliyoru. kendimede eşimede cok iyi bakıcam. bu ayı iyi degerlendiricem istiyorum ama uğraşmıyorum neyse bakalım neler olucak senin ne problemin var
canım o zaman soğan kürü kullan çok iyi gelir çatlamaya birebir sık kendini yap ama dr kontrolundede ol ama takip et kendini kürden sonra ve öncesine bakbende de polikist var canım o yüzden uğraşıyorum ben de civan perçemi çayı ve hayıt tohumu denemeyi düşünüyorum,inşallah işe yarar. 3 ay boyunca klomen kullandım fayda etmedi bi de çayları denicem.