Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Uzulme canim Hayirlisi allah tan. Bende bir umut bekliyorum bakalim ne olacak, hakkimizda hayirlisi insaallah... Su iki uç dort günü hayirlisiyla atlatabilsem.. Adetime iki gün var, bi yarin, ertesi günü yani sali günü adet günüm. Bakalim olacak miyim..

Merhaba arkadaslar size birsey sormak istiyorum ilişkiden on gün sonra kanda test yaptrdım 0,66 cıktı yani negatif doktorum gec döllenme olabilir adetine kadar bekle dedi gögüslerimde şişkinlik büyüme ve karıncalanma var cok fazla belimde agrı kasıklarımda batmalar var sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ??

Bahar hamile misin ?

😉

Şuanlık adet günüm 3 gün gecikti ama memede şişlik var göbek te yağlanma buradaki belirtiler de olduğu gibi yeme hissi var ama adet günüm gecikmeden gebelik testi aldım yaptım negatif çıktı meğer adet gecikirse tam sonuç veriyormuş ben gecikmeden önce yaptım diye negatif çıktı acaba şimdi gecikti ya adet günüm kan testindenmi net olarak sonuç alırım

Seyda hamile misin ?

Sali günü adet günüm normalde ama az once tuvalete gittim, çok az seffaf akintim vardi ve akintimin içinde minnacik kirmizimsi leke vardi. Dikkatli bakmasaydim farketmezdim bile. Biraz morelim bozuldu ama yinede umutluyum çünkü adet günüme daha var. Ustelik çok fazla gazim var (afedersiniz).. Umutlanmak için bahane mi ariyorum acaba... Yaa rabbim Her isteye evlat ver allahim, bana da hayirlisiyla evlat nasip et allahim. Esimle benim meyvemiz olsun istiyorum rabbim nolursun hayirlisiyla bizede nasip et anne baba olmayi allahim o kadar cok istiyoruz ki ya rabbim sen bilirsin bize hayir mi ser mi olacagini, rabbim bize hayirlisiyla nasip eyle rabbim ve Her isteyene nasip et rabbim

Amin canim Rabbim emanetlerimizi hayirli zamanda hayirlisiyla bizlere versin inş. Bizede o duyguyu tattirsim tüm isteyenlere..

Unutma canim herşeyden bir hayir vardır.
Simav dunyasi. Evlendim 2 yil dolucak 2 eylülde.evlendim sevdigimle yollarda bekledim yuvamiza girmeyi sonunda evlendik. Rabbim simav etti bizi 15 ayi evliliğin vajinusmus olayiyla geçti. Çok.mutlu olmam gereken cicim ayinda PSK bozuldu kesiminde benimde benden kaynakliydi sorun ne yapsam olmuodu yapamiodum bunu asamiodum sanki dunyanin sonu gelmiş gibi hissediodumm kendimi eşime karsi kotu hissesiodum asla asamiyacgim diye uzuluyorsum ama 15nci ayimda astim ve sukrettim. Sonrasında bebek istedik ardından 3 ay olmadi 4 ay hamileymisim bilmiodum adetlerin düzensiz oldu evlendikten sonra idrarda cikmayinca yok sandim test yaptirmadim 15 gün geçti gittim kan verdim 2 gün sonra alacaktim sonucu test sonucunu almaya gittiğim gün kanamam vardi asiri hem de adet oldum diye testi bile onemsemedim göstermesin bile Dr ciktim eve geldim eve geldiğimde bana sordular değerin kaç diye bakmadimki dedim ve baktigimda değerine hamilesi. Dediler ve Dr aradik kimyasal gebelik dedi kanaman varsa gelme dedi. Ne aci düşük yaparken öğrenmek hamile olduğunu.hemen ardından tiroitlerim ortaya cikti hipotiroidi hastasiymisim bebek ortaya cikardi bunu dusuk olayimm.ve sonrasında tiroitlerimde nodul cikti ve kanser şüphesi gördü Dr ultasyonumda biyopsi oldum bebek isterken bebek olmasin diye ugrastimm kendi derdime düştüm. Şükür simdi iyi huylu görünümlü ama riskin var 6 ayda bir ultrasyona gitmem gerek izleyecekleri

Latin kisasi herseyde bir hayir var çok istiyordu evet ama herşeyin hayirlisini isteyelimm çocuk derken saglim cikti karsima herseyde vardır bir hayir.şuan bende istiyorum ileriki bilemiorum inş kansere dönüşmez ama bende istiyorum ama en hayirli zamanda saglikli sihatli bir sekilde .rabbbim sukredecegimiz şeyler nasip etsin hepimize.bu dünya simav dunyasi öyle olmasaydı zaten anlami olmazdi.. Rabbim.hayirli sinavlardan gecirsinn inş. İyiy geceler

Geri