Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Selam kızlar kan sonuçlarım dün geldi ama kagitta bişey yazmiyodu eşimi aramis doktor ve ilacini biraksin iki ay icmesin çok düşüşte tiroid seviyesi demiş ama biz bebek yapmaya karar verdik ve ay basladik ilk kez ya ben ilaci bırakırsam acaba olurmu yoksa olmzmi napacam ben bilmiyorum ben yurtdisinda yaşıyorum ve öyle pekte ilgilebmiyolar haftayagigideceğim ama ya su an hamileysem bi sorun olurmu acaba önceden çok yavas calisiyodu tirod şimdi çok düşmüş 0.10 larda bi düzene girmedi bi bilginiz var mi insan birini dinlediginde içi rahat oluyo en ufak yasanmis duyulmus bi olay insanın içini rahatlatiyor.🙄🙄i🙁

İnşallah Rabbim bütün isteyen herkeze verir. Daha önce hiç bukadar hevesli değildim pek orali olmuyodum bebek konusunda ama su son üç-dört aydir çok heves ediyorum ve istiyorum esime dedim birazdaha dursun dedi ama şimdi ikimizde çok istiyoruz ama korkuyorum işte bu hastalık engel olursa diye ilk denemem bu ay düzenli ilişki ve yumurtlama günümü denk getirdim içim bi tuaf hem olacak gibi hemde ya bi sorun olursa

Belirtim daha pek yok sadece akıntim ve kasiklarimda batmalar var birer ikişer saat arayla ama daha erkendir belki yeni başladık çünkü bir hafta oldu 🙂

Kizlar ben de 1 yildir evliyim haziran ayinda korunmayi biraktik,, haziranda olmadi, temmuzda tatildeydik 2 kez iliskiye girebildik sonra sistit oldum tatilde otelin doktoruna gittik monurol verdi... Tabi benim enfeksiyon fenaydi,. Eve doner donmez urolojiye gittik, korunmadigimizi soyledik ve regilime 15 gun kala kan testi yapti negatif cikti ve gebelikte kullanilmamasi gereken antibiyotik verdi, 1 hafta kullandim ve regilimden 7 gun gecmisti ... Ama hamilemiyim acaba diye hic dusunmedim,,,8. Gun evde test yaptim pozitif cikti... Suan 9 haftalik hamileyim ,,, doktorlar aldirma dedi zaten ilac bebegi etkilerse duser dedi... Dua edip bekliyoruz minik melegimizi,,, benim hikayem bu.... Kizlar allah dualarinizi kabul etsin insallah

Ya bende baktirmadim eğer hamileysem sorun olurmu bende bugün gidip TSH a baktirllacaktim. Uyanamadimm. 2 ay olucak nerdeyse baktirmadimm ilacta iciorum umarim bebis varsa bisey olmaz. Yarin inş gidicem ama ya geç kaldiysam allah korusun yaa. Simdi tiroit olayini duyunca yazan arkdastan aklima geldi 🙁

Ya bende hep ayin 22snde olurdm bu ay 16snda oldm yani duzenliydi adetim .son bi kacgundur ara ara siddetli agrilar var karin ve kasik bolgelerimde siksik idrara cikiorum nerdyse gece 4 kere flaan uyaniyorum dktora gdemiorum bsey ckmazsa die bilmyorum ama belki hssediorum dur o yuzden suan bu sitedeyimdir belki😉

Kizlar ben de 1 yildir evliyim haziran ayinda korunmayi biraktik,, haziranda olmadi, temmuzda tatildeydik 2 kez iliskiye girebildik sonra sistit oldum tatilde otelin doktoruna gittik monurol verdi... Tabi benim enfeksiyon fenaydi,. Eve doner donmez urolojiye gittik, korunmadigimizi soyledik ve regilime 15 gun kala kan testi yapti negatif cikti ve gebelikte kullanilmamasi gereken antibiyotik verdi, 1 hafta kullandim ve regilimden 7 gun gecmisti ... Ama hamilemiyim acaba diye hic dusunmedim,,,8. Gun evde test yaptim pozitif cikti... Suan 9 haftalik hamileyim ,,, doktorlar aldirma dedi zaten ilac bebegi etkilerse duser dedi... Dua edip bekliyoruz minik melegimizi,,, benim hikayem bu.... Kizlar allah dualarinizi kabul etsin insallah
Umarım sağlıklı kucağına alırsın canım

Ya bende baktirmadim eğer hamileysem sorun olurmu bende bugün gidip TSH a baktirllacaktim. Uyanamadimm. 2 ay olucak nerdeyse baktirmadimm ilacta iciorum umarim bebis varsa bisey olmaz. Yarin inş gidicem ama ya geç kaldiysam allah korusun yaa. Simdi tiroit olayini duyunca yazan arkdastan aklima geldi 🙁
canım git görün o zaman ne olur ne olmaz allah korusun ya yarın muhakkak görün es

Hermvsm ahu destgnz için çok saoln kzlr alh hpmize ksmt edr inş son üç gün çok hycnlym yaa kızlr dua edn nlurrr uyumuorm onikidn önce hiç bi gün dha gcsn dye dualrnza çok ihtycm varr ltfnn

Geri