Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Kizlar ben de 1 yildir evliyim haziran ayinda korunmayi biraktik,, haziranda olmadi, temmuzda tatildeydik 2 kez iliskiye girebildik sonra sistit oldum tatilde otelin doktoruna gittik monurol verdi... Tabi benim enfeksiyon fenaydi,. Eve doner donmez urolojiye gittik, korunmadigimizi soyledik ve regilime 15 gun kala kan testi yapti negatif cikti ve gebelikte kullanilmamasi gereken antibiyotik verdi, 1 hafta kullandim ve regilimden 7 gun gecmisti ... Ama hamilemiyim acaba diye hic dusunmedim,,,8. Gun evde test yaptim pozitif cikti... Suan 9 haftalik hamileyim ,,, doktorlar aldirma dedi zaten ilac bebegi etkilerse duser dedi... Dua edip bekliyoruz minik melegimizi,,, benim hikayem bu.... Kizlar allah dualarinizi kabul etsin insallah
Şu an hepimizden daha çok duaya ihtiyacın var.. Allahım seni ve bebeğini korusun..! Biz daha sahip olma şansına bile erişemedik.. Senin bebeğin sende can bulmuş.. Allahın izniyle bırakmıycak o annesini... Sen de çok dikkatli ol nolur dr un ne dediyse eksiksiz yap... Dualarımda olacaksın... Allahım bebişini sana bağışlasın

Bgn ergl oldm kısmt deglmş artk hiçbi imidim klmdı jiç çocgm olmckmş gbi glio o kdr hayl krklgna ugrdm ki tk yzblcm bu
Üzüldüm canimm ama ümidini yitirme sakin.. Demekki o zaman bu zaman değilmiş. Bende bu ay çok dikkat ettim bugünlerin bekledim .ama sanirim bende adet olucamm.ateş olcuodumm bu ay çok umutluydumm ateşi düştü bugün ve 2 gündür donuorumm.
Rabbim yardimciniz olsun inş önümüzdeki ay devam et vazgeçme sakin.. Biliyorum insan kotu oluyor içine atma sakin.. Bi kaç gün sonra tekrar baslaiyacaksin bu yola.Rabbim inş saanada tüm isteyenlere nasip etsin.seninde içine ferahlik.versin aminnnnnn

Kızlar ben iki gündür ateş gibi yaniyorum özellikle sabahlari çok sıcak hissediyorum kendimi bazende ayaklarim çok Üşüyor buda bi belirti olabilirmi adetim her zaman olduğum günden bir hafta önce gelir 17 si adet günüm benim bi hafta var sayılır

Arkadaslar gunaydinnn dun bebegimizin kalp atislarini ilkkez duyduk 7 haftamiza girdik ve hepinize cano honulden dua ediyorum bu mutlulugu en kisa zamanda hayirlisiyla yasamaniz icin üzülmeyin rabbim bizi bizden cok düşünür ve ne verirse bizim iyiligimiz icindir hersey gönlünüzce olsunnn iyi haberlerinizi bekliyorum

Geri