Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

MERHABA. ben bu ay doktorum klomen verdi belırlıdeiği gün gıtmemi istedi gittiğim günde çatlama iğnesi vurdu. ve regl olmama 5-6 gün var. gögüsucum da ağrılar var yuzustu yatarken donerken acıyor. afedersınız kabızlık yaşıyorum. sık idarar çıkmaya başladım ve iğne batmaları gibi kramplar girdi sankı hafıf karnımın altında şişlik var. psıkolojık olabılırde.tabıkıde çok istiyorum yaş itibari ile de olsun yasım 36 ..gecen sen yıne bu tedavı ıle ılk ay kaldım hamıle ama 4. ayda bebegımızı kaybettık rahım ağzı yetmezliğinden dolayı... sızlerle paylaşmak istedim bu hislerimi. rabbim ısteyen herkeze hayırlısı olucak ıse versın...(amin)
Klomen türü yumurtaları uyarıcı ilaçlarında bahsettiğin gibi etkileri var.. 38 yaşındayım 1,5 senedir her ay dr kontrolünde deniyoruz bahsettiğin ve benzeri ilaçları kullandım iğne oldum.. Direk hamilelik gibi belirtiler yaşatıyorlar dr um bu ilaçların bu tür etkileri olduğunu ve hissedersem direk hamile olduğuma yormamam için beni sürekli tembihlemişti... Ama umarım sen hislerinde yanılmazsın ve rabbim sana bir daha öyle bir acı yaşatmasın, hatta düşmanıma bile..... Öncelikle yaşadığından dolayı çok geçmiş olsun diyorum ve umarım sağlık sıhhatle hamile kalırsın bu ay...

hayırlı aksamlar kızlar size birşey soracağız akşam mantı yedim ev yapımı yedikten sonra aklıma geldi hamileyken zararlı mi çünkü içinde cig et var pişirilmyor sadece haşlaniyor içim icimi yedi

Kizlar zamanim yaklasiyo hamilelerde nasil akinti rengi.hamile olanlar cvp verebilirim özellikle onlardan.istiyorum bazen hafif sari bazen sut beyaz bazen seffaf akintim var çok yoğun deil ama genelde.silindigimde var gün içinde merak sardi ama bilmiyorum.. Umutlanmiorum ama yinede acaba diyorum iste..yada can skntsindan.dolayi pek gebe gibi hissetmeiorum 2 gündür kendimi atesim sabitti düştü bugunn bakalimm hayirlisi

Ooo aleynacim gelmiş hamis anne seni napionnn bakimm belirtilerinden bahset bize 😉)

Canimm suyun.içinde oda pişiyor.sen.merak.etme ama sakin çiğ.yeme suya girdiği için.haslanio oda hamurla birlikte merak etme ama.hazir alma bence kendiniz yapin mantiyi

Kizlar zamanim yaklasiyo hamilelerde nasil akinti rengi.hamile olanlar cvp verebilirim özellikle onlardan.istiyorum bazen hafif sari bazen sut beyaz bazen seffaf akintim var çok yoğun deil ama genelde.silindigimde var gün içinde merak sardi ama bilmiyorum.. Umutlanmiorum ama yinede acaba diyorum iste..yada can skntsindan.dolayi pek gebe gibi hissetmeiorum 2 gündür kendimi atesim sabitti düştü bugunn bakalimm hayirlisi
haklısın canım ya iste çok pimpirikliyim bu aralar hayirlisi inşallah. canım bende de sarı akıntı oluşuyor du ama aşırı değildi birde afedersiniz aşırı bir gazımoluşmuştu. birde adet olacakmışm gibi karnım ağrıyordu inşallah yaşadıkların gebelik tir Bitanem inşallah rabbim minigi içine yerleştirmiştır

Saol canimm benimm.inş hayirlisiyla versin rabbimm.. Sanada bebisinede saglik sihat versinn inş. Hayirli geçsin aylarin günlerin inş.

Çok duygusalim bu aralar normalde de öğleyim ama bu ara çok kötüyüm herşeye agliyorum hicbisi yokken bile.. Hassaslastimm..gebelik olarak bilmiyorum inş vardır ama ne bilim bir hanim var dio bir hanim yok bilemiyorum şuan zaten iyi degilimm sinirlerimm duygularim karmancorman.hayirliysa Rabbim.nasip etsinn.. 🙁

Saol canimm benimm.inş hayirlisiyla versin rabbimm.. Sanada bebisinede saglik sihat versinn inş. Hayirli geçsin aylarin günlerin inş.

Çok duygusalim bu aralar normalde de öğleyim ama bu ara çok kötüyüm herşeye agliyorum hicbisi yokken bile.. Hassaslastimm..gebelik olarak bilmiyorum inş vardır ama ne bilim bir hanim var dio bir hanim yok bilemiyorum şuan zaten iyi degilimm sinirlerimm duygularim karmancorman.hayirliysa Rabbim.nasip etsinn.. 🙁
canım sana birşey söyleyim mi yumurtlama dönemimden 4 5 gün sonra bende aniden duygu değişimleri olustu biranda öfkelenmeler bir anda aglama eşim bile şaşırdı bu halime. gebelik belirtiside ise ani duygu değişimleri vardı tamam dedim ben galiba hamileym demiştim Bitanem çok ilginç ama ilk belirtim buydu 🙂

Oyklk çokk saol cnm inşş ya sabrszlkla bkliorm test ypmdm dha yapsam çkrmı bilmiorm adet gnme iki gün var sadce bugn saat ydi gbi biraz az bşi bi kan grdm ama sabhtndr hiçç bşi yok şimdde beyaz akıntm var

Geri