Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

canım sana birşey söyleyim mi yumurtlama dönemimden 4 5 gün sonra bende aniden duygu değişimleri olustu biranda öfkelenmeler bir anda aglama eşim bile şaşırdı bu halime. gebelik belirtiside ise ani duygu değişimleri vardı tamam dedim ben galiba hamileym demiştim Bitanem çok ilginç ama ilk belirtim buydu 🙂

Tamam duygusalimda normalde de resmen 2 dk da bir halim degisio.bi mutluyum guluorumm sonra aniden agliorum ota çöpe çok değişik bisey yasadigim şuan anlatamam anlik degisiyorumm.. Gerçekten canim benim bende ilk defa yasiorum bu ruh haline ya aslinda çok duygusalimm dayanamaz yüreğim en ufak birseye aglarim bazen ama bir gülüp bir ağlama bi sinirlenip aninda unutma tuhaf biseyyy 🙂
İnş bebia vardır ve o yaptirodur bana ama bu ay nedense çok gerilmiorum o konuda oluruna biraktim ama su ruh halimm ne anlamadim..
Ne kadarlik oldu bitanem simdi bebisinn 2 aymi

Tamam duygusalimda normalde de resmen 2 dk da bir halim degisio.bi mutluyum guluorumm sonra aniden agliorum ota çöpe çok değişik bisey yasadigim şuan anlatamam anlik degisiyorumm.. Gerçekten canim benim bende ilk defa yasiorum bu ruh haline ya aslinda çok duygusalimm dayanamaz yüreğim en ufak birseye aglarim bazen ama bir gülüp bir ağlama bi sinirlenip aninda unutma tuhaf biseyyy 🙂
İnş bebia vardır ve o yaptirodur bana ama bu ay nedense çok gerilmiorum o konuda oluruna biraktim ama su ruh halimm ne anlamadim..
Ne kadarlik oldu bitanem simdi bebisinn 2 aymi

anlıyorum canım seni bazen hiç beklemediğin anda oluverir istediklerin inşallah Bitanem 9 haftalık olduk bizde haftaya dr a gideceğiz inşallah. gebe kalmadan önce acaba olacak mi bu ay diye stres yaptım şimdi de acaba kalbi atıyor mu yaşıyor mu iyi mi diye sürekli endişeleniyorum.. bi arkadasımın bebeğide benden 2 hafta önceydi geçen hafta bebeğinin kalbi durdu çok üzüldüm ona çok etkilendim.o yüzden beni bir korku sardı..Bitanem ne olur dualarını eksik etme..

Geri