Çıkınca yaz buraya mutlaka dr ne derse..Aynen canım gidicem adetim bitmeden. Bugün randevu alamadım da pzt günü gidicem
Çıkınca yaz buraya mutlaka dr ne derse..Aynen canım gidicem adetim bitmeden. Bugün randevu alamadım da pzt günü gidicem
Zehracım benim adetim 11 gün geçmişti bu ay test yaptırdım negatif çıkmıştı zaten ve adet olmadan 2 gün önce her zamanki gibi göğüslerimde çok ağrı oldu dokunamaz oldum ve sonra da adetim geldi zaten. Adet ile hamilelik belirtileri çok yakın diyolar o yüzden en mantıklısı gününün geçmesini bekleyip hemen kan testi yaptırman çünkü kan testi kesin sonuç. İnşallah hamilesindir. İnşallah hepimiz bir gün burda hamileyim diye çığlıklar atarmrba arkadaslar benim size bir sorum olucak benimde adetime 2 gun kaldi ve bende sadece gogus agrisi var ve bazen kasiklarimda agri oluyo ama hafif sizce bunlar hamilelik belirtisimi cvp verin lutfen
Canım adetin geciktiyse test yapsana hemen. Inşallah hamilesindir. Sonucu da bildir bize. Hepimiz çok istiyoruz 🙁Bende adet olmadim bes gun alti gundur karnim midem agriyor birazda ashabiyim sanki sizce hamiliyim annis adaylari cok istiyorum
Test yaptın mı cnm?Bende adet olmadim bes gun alti gundur karnim midem agriyor birazda ashabiyim sanki sizce hamiliyim annis adaylari cok istiyorum
Yumurtlama dönemini bulman için çok basit testler var eczanede, bence yine de boş geçmeyin 😉Canım inşallah başarılı olur aşılaman. Beklemek zor ama dualarımızla Rabbim gönlümüzdekini verecek inşallah. Ben doktora gidecektim ama adetim kesildi birden doktor da bidahaki hastalığına gel dedi. Çok da iyi bi doktor bulamadım açıkçası doğru mu dedi bilmiyorum ama beklicem bu ay da çalışmalara devam tabi 🙂 yumurtlama dönemimi bile bilmiyorum gerçi adet düzenlerim çok değiştiği için ama artık daha rahat olmaya çalışıyorum kafaya takmadan bekliyorum. .