mira kılınç Aktif Üye Üye 9 Ekim 2014 #6.271 altı gün geçti geçen ay onüç gün geçti ama adet oldum Şimdi altı gün daha olmadım
mira kılınç Aktif Üye Üye 9 Ekim 2014 #6.273 hatun şahin' Alıntı: doktora gttn mi peki canm stres falanda olabilir Genişletmek için tıkla ... galiba bilmiyorum yine de yaa
hatun şahin' Alıntı: doktora gttn mi peki canm stres falanda olabilir Genişletmek için tıkla ... galiba bilmiyorum yine de yaa
mira kılınç Aktif Üye Üye 9 Ekim 2014 #6.276 inşallah zaten bir buçuk aylık bebeğimi düşürdüm bu ikinci olması
hatun şahin Aktif Üye Üye 9 Ekim 2014 #6.277 mira kılınç' Alıntı: inşallah zaten bir buçuk aylık bebeğimi düşürdüm bu ikinci olması Genişletmek için tıkla ... ayy canım ya allah gönlüne göre versin benmde 2 aylik bebeğmn kalp atışları duyulmadı kürtaj oldum 7 aydıs olmuyo bebek
mira kılınç' Alıntı: inşallah zaten bir buçuk aylık bebeğimi düşürdüm bu ikinci olması Genişletmek için tıkla ... ayy canım ya allah gönlüne göre versin benmde 2 aylik bebeğmn kalp atışları duyulmadı kürtaj oldum 7 aydıs olmuyo bebek
mira kılınç Aktif Üye Üye 9 Ekim 2014 #6.278 benim ki de gözümün önünde düştü bende yapmayı düşünüyorum bebek de hayirlisi artık