hatun şahin Aktif Üye Üye 15 Ekim 2014 #6.522 nupelda yaşar' Alıntı: Artık bna bakn gözlerdn skldm çock grnce gzlrmn dlmsndan inş hpmz bebgmzi kcgmza alrz inş hamlsndr hatuncum dualrmz snnle Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederm hayatm ins hep brlikte yuzumuz guler
nupelda yaşar' Alıntı: Artık bna bakn gözlerdn skldm çock grnce gzlrmn dlmsndan inş hpmz bebgmzi kcgmza alrz inş hamlsndr hatuncum dualrmz snnle Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederm hayatm ins hep brlikte yuzumuz guler
hermevsim Hamiş Melek Üye 15 Ekim 2014 #6.523 Canım ben yazmıştım hani ilişkiden sonra ayakları dikiyorsun esin seni sağa Sola Sallıyor ayaklarından o yöntem bi çok kişi bu yöntemle hamile kalmış
Canım ben yazmıştım hani ilişkiden sonra ayakları dikiyorsun esin seni sağa Sola Sallıyor ayaklarından o yöntem bi çok kişi bu yöntemle hamile kalmış
hatun şahin Aktif Üye Üye 15 Ekim 2014 #6.524 nupelda yaşar' Alıntı: Hangi yöntemlerle cnm anltrmsn hayuncm Genişletmek için tıkla ... bn normal yontem denyorum canm
nupelda yaşar' Alıntı: Hangi yöntemlerle cnm anltrmsn hayuncm Genişletmek için tıkla ... bn normal yontem denyorum canm
hatun şahin Aktif Üye Üye 15 Ekim 2014 #6.525 e hermevsim' Alıntı: Canım ben yazmıştım hani ilişkiden sonra ayakları dikiyorsun esin seni sağa Sola Sallıyor ayaklarından o yöntem bi çok kişi bu yöntemle hamile kalmış Genişletmek için tıkla ... evet cok dogru deneyn kesn o yontemi
e hermevsim' Alıntı: Canım ben yazmıştım hani ilişkiden sonra ayakları dikiyorsun esin seni sağa Sola Sallıyor ayaklarından o yöntem bi çok kişi bu yöntemle hamile kalmış Genişletmek için tıkla ... evet cok dogru deneyn kesn o yontemi
hermevsim Hamiş Melek Üye 15 Ekim 2014 #6.529 Bende denicem. Kısmet yani komik ama valla gülmekten ölürüm beni sallarsa 😀
mira kılınç Aktif Üye Üye 15 Ekim 2014 #6.530 Kızlar bugün kırkıncı günüm daha adet olmadım inşallah olmam da yaa