Hayırlisi canım senin içinGünler geçmiyor, sali aksam son progesteron ilacimi alicam. Ayin 25 inde kan tahlili yaptircam. Ayin 28 inde ise adet olmam lazim. Yani adet gününden uç gün once tahlili yaptircam. Dr oyle istedi.
Hayırlisi canım senin içinGünler geçmiyor, sali aksam son progesteron ilacimi alicam. Ayin 25 inde kan tahlili yaptircam. Ayin 28 inde ise adet olmam lazim. Yani adet gününden uç gün once tahlili yaptircam. Dr oyle istedi.
Hayirlisi olsun tatlım uzulme insallah bidaki ayaBu gece hasta oldum kızlar bu ay da geçti böyle ve şimdi sancidan ölüyorum ya çok kötüyüm
canm cok dua et vazgecme sakin bn cok dua ettim allahm verdi cok sukur smdide bebegmn saglkli olmasi icin ve szler icin dua ediyorum ins allah hetkesnn gonlune gore verirBu gece hasta oldum kızlar bu ay da geçti böyle ve şimdi sancidan ölüyorum ya çok kötüyüm
İnşallah canımHayirlisi olsun tatlım uzulme insallah bidaki aya
Ediyorum canım sana da kendme de hep dualarımdasin canım dikkat et kendine tamam balımcanm cok dua et vazgecme sakin bn cok dua ettim allahm verdi cok sukur smdide bebegmn saglkli olmasi icin ve szler icin dua ediyorum ins allah hetkesnn gonlune gore verir
bı kac gun daha bekleyeyım dıyorum umutlanmak ıstemıyorum pek fazla cnm bu arada cvp verdgn ıcn cok tesekkur edermtest yaptr canm olabilir adetinde gecmis