Amin canım inşallahcanmsin ins hersey gonlune gore olur rabbim sesimizi duyar geri cevrmez bzi
Amin canım inşallahcanmsin ins hersey gonlune gore olur rabbim sesimizi duyar geri cevrmez bzi
Hoşgeldin Seray inşallah olur beklemekten ve dua etmekten başka yapcak birsey yokben de bebek istiyorm. inş olur ya.dua edin.🙂 adetime 10 gün var olur mu acaba?..
ay canım allah sesini duysun inşallah seninde 2 bebisini görmeyi nasip etsin canımSelm hepinize ig kizlar ben hala hastalanmadim ve bugun olmam gerekti ama kasiklarimda hafif agri ve goguslerimde agri var bilmiyorum gebemiyimki dilmiyimki yagrinida gorelimde hayirlisi kızlar sizin icin cok dua ediyorum hic annelik duygusunu tadamayanlar icin insallah ogunleri en kisa zamanda tadarsiniz
Saol insallah tatlim zaten suan hamile kalmazsam 2sene koruncaz rabbime boraktikk artik sence yagrin test yapimmi yani adedte 10gun varkn iliski olmustuya erken dimi test icin adeet olmasaam yapim diyom amaay canım allah sesini duysun inşallah seninde 2 bebisini görmeyi nasip etsin canım
Kaç gün geçti canım adet denSaol insallah tatlim zaten suan hamile kalmazsam 2sene koruncaz rabbime boraktikk artik sence yagrin test yapimmi yani adedte 10gun varkn iliski olmustuya erken dimi test icin adeet olmasaam yapim diyom ama
Gulceksin ama biguncukKaç gün geçti canım adet den