Hep duamdasiniz hepiniz. Rabbim hepinizi en kisa zamanda hayirlisiyla evlat sahibi etsin insaallah.. Bana da nasip etsin insaallah.. Saglikli vatana millete hayirli evlatlarCanimsin ins Hepimiz o hayirli haberleri aliriz bana dua et olur mu???

Hep duamdasiniz hepiniz. Rabbim hepinizi en kisa zamanda hayirlisiyla evlat sahibi etsin insaallah.. Bana da nasip etsin insaallah.. Saglikli vatana millete hayirli evlatlarCanimsin ins Hepimiz o hayirli haberleri aliriz bana dua et olur mu???

Nurofen ise Rahatlikla kullana bilirsin ama az kullanmaya calis.Canım bilmiyorum ama ilacı yanlış yazmışim nurofen Femina expres
Hep duamdasiniz hepiniz. Rabbim hepinizi en kisa zamanda hayirlisiyla evlat sahibi etsin insaallah.. Bana da nasip etsin insaallah.. Saglikli vatana millete hayirli evlatlar![]()

okadar denedımkı ben denemekten bktm o hata vermekten bkmadı 🙂 bu arada bende beklemedym 4 gunum geckti yarn 5.gunum acaba testte belli olurmu kiHata falan verir yada bi yanlış vardır tekrar dene
Öyle yapıyorum canım mümkün olduğu kadar az kullanmaya çalışıyorumNurofen ise Rahatlikla kullana bilirsin ama az kullanmaya calis.
Evet Mira yoktun bayagidir nerelerdeydin canımKızlar ne yapıyorsun bakalım görüşmedik uzun zamandır
Biz ayni beklemedeyiz mira, ben asilama yaptim bekliyorum iste adet günümu. Günler geçmiyor. Ve ben cok duygusal à bagladim. Her seye agliyorum sizliyorum.Kızlar ne yapıyorsun bakalım görüşmedik uzun zamandır
Evet Mira yoktun bayagidir nerelerdeydin canım
Evet canım yaa yoktum can sıkıntısı depresyona girdim o yüzden girmek bile istemiyordum artık bebek felan istemiyorum diye ağlıyorum o kadar kafam gitmişti çünkü adet olmuyorum ne olduğu belli değil hiç olmayacak diye kafayı yemiştim. Pazartesi hastaneye gittim doktor alttan muayene etti kan verdim sonra sonuç beklerken adet oldum oda kismet ne yapalım dünde hormon testi testi yaptırdım cuma bekliyorum sonucu bakalım ne çıkacak adet düzensizliği içinBiz ayni beklemedeyiz mira, ben asilama yaptim bekliyorum iste adet günümu. Günler geçmiyor. Ve ben cok duygusal à bagladim. Her seye agliyorum sizliyorum.
Sen nasilsin nasil gidiyor ?