olablir canm çünkü bende en ufak seye agliyodum ins bi belirtidr canmHatun cum o kadar duygusal lastim ki, aksam Esim damarima basti iki kelimeyle, saatlerce agladim ya. Sürekli aglamak istedim. Sen belki bilirsin hamile likten olabilir mi bu ?
olablir canm çünkü bende en ufak seye agliyodum ins bi belirtidr canmHatun cum o kadar duygusal lastim ki, aksam Esim damarima basti iki kelimeyle, saatlerce agladim ya. Sürekli aglamak istedim. Sen belki bilirsin hamile likten olabilir mi bu ?
Canim ben o hatayi yaptim korundum ilk aylar ama bak simdi iki yildir ugrasiyoruz. Sikintilari bilmiyorduk. Bence ayni hataya dusme, korunma, ilk bebegin olsun sonra bikac yil beklersin Ikincisi için.oyle yapyrm canm suan daha yenıyız bı korunaym dyorum bı ya ılerde olmazsa dyorum artk hayrlsı bkalm
Utanılacak birsey yok canım hepimiz yaşıyoruz böyle şeyleri hepimiz bayaniz yani ne zaman dr gitcen kan teşti içinBugün cogaldi düne gore ama yine de az, camasirim temiz sadece peceteyle silince geliyor. Afedersiniz utanarak yaziyorum ama durum bu.
Yarin sabah gidip kan testi yapicam, sonucu ayni gün alirmiyim bilmiyorum kiUtanılacak birsey yok canım hepimiz yaşıyoruz böyle şeyleri hepimiz bayaniz yani ne zaman dr gitcen kan teşti için
Canım inşallah pozitif sonucu alırsın bizimle de paylaşırsın. İçini ferah tut. Dua edicem senin içinelfidamsanem' Alıntı:Yarin sabah gidip kan testi yapicam, sonucu ayni gün alirmiyim bilmiyorum ki
cok haklsn canm bı kac kısı daha soyledı bana bunu en azndan erken onlemını alrsn dedıler bende dusununce hak verdm korunmcam rabbım ısteyen herkese nasıp etsın o cok guzel duyguyu hayrlsylaCanim ben o hatayi yaptim korundum ilk aylar ama bak simdi iki yildir ugrasiyoruz. Sikintilari bilmiyorduk. Bence ayni hataya dusme, korunma, ilk bebegin olsun sonra bikac yil beklersin Ikincisi için.