Hadi ya sonucu kötü oluyor yani ilaç kullandım 3 ay ama şimdi kullanmıyorum ne durumda bilmiyorum canım sen nasılsın bu arada nasıl geçiyor hamilélikengelleye bliyo bnce cunku bn dger bebegmi o sebepten kaybettm doktor oyle demisti
Evet negatifTahlil sonucu geldi mi canım
Üzme kendini canım dr lâ konuş yine senEvet negatif
Insaallah hersey yolundadir canim allah in izniyle hicbir sikinti cikmaz.iyi canm cok sukur haftaya hastaneye gtcem kontrole belki kalp atislarinada bakarlar dua edin olur mu bn ediyorum sizin icin
Artik uzulmeyi biraktim canim. Vardir rabbimin bildigi. Insaallah Yakinda olacak hissediyorum bunu. Sagolun hepiniz bana kaç gündür burda destekcim oldunuz allah hepinizden razi olsun insaallah.Üzme kendini canım dr lâ konuş yine sen
İyi canım dualarim seninle canım umarım yeğenimiz güzel sesler verir bize 🙂iyi canm cok sukur haftaya hastaneye gtcem kontrole belki kalp atislarinada bakarlar dua edin olur mu bn ediyorum sizin icin
Ne demek canım bizde birbirimize destek çıkmasak olur mu allah senden de razi olsun canım sadece kendim için değil herkes için dualarimArtik uzulmeyi biraktim canim. Vardir rabbimin bildigi. Insaallah Yakinda olacak hissediyorum bunu. Sagolun hepiniz bana kaç gündür burda destekcim oldunuz allah hepinizden razi olsun insaallah.