E. Canım ne yapmayı düşünüyorsunuz peki fiyat sordun mu
Sordum ama israrla, bi çok cesit tedavi sekli var size hangisini uyguliyacagimiz siz buraya gelince karar veririz diyo. Fiyat vermedi anliycagin.
E. Canım ne yapmayı düşünüyorsunuz peki fiyat sordun mu
Merhaba kizlar
ben bu sayfayi uzUn zamandir takip
ediyorum Rabbim cocuk sahibi olmak isteyen herkese hayirli evlatlar versin ben 2 yildir evliyim ve cocuk istiyoruz ama olmuyor esimle beraber doktora gittik testler yapildi doktor Bana hic biseyin yok sonuclar normal dedi esimede bi hap yazdi adi profertil bu hapi kullan olur dedi acaba aranizda bu hapi bilenler var mi yada esleriniz kullandi mi lutfen yardimci olun
Merhaba kizlar
ediyorum Rabbim cocuk sahibi olmak isteyen herkese hayirli evlatlar versin ben 2 yildir evliyim ve cocuk istiyoruz ama olmuyor esimle beraber doktora gittik testler yapildi doktor Bana hic biseyin yok sonuclar normal dedi esimede bi hap yazdi adi profertil bu hapi kullan olur dedi acaba aranizda bu hapi bilenler var mi yada esleriniz kullandi mi lutfen yardimci olun
Merhaba kizlar
Anladm canım hayırlısı ne diyeyim inşallah hiç gerek kalmadan hamis olursunSordum ama israrla, bi çok cesit tedavi sekli var size hangisini uyguliyacagimiz siz buraya gelince karar veririz diyo. Fiyat vermedi anliycagin.
Anladm canım hayırlısı ne diyeyim inşallah hiç gerek kalmadan hamis olursun
slm arkadaşlar.. Moralim Çok bozuk 1 senedir evliyim 9 aydır bebek istiyoruz düzenli adet dönemim var ama ortada Bişey Yok doktora gitmekten Korkuyorum alttan bakıyor diye bu ayın 12 sinde olmam gerekiyo sizce önce doktora mi gitmeliyim Yoksa bu ay da bekleSEM MI NE DERSNIZ.GEÇEN AY STRESTEN DOLAYI 7 GÜN GEÇ OLMUŞTUM AKLIMA GETIRMEME YE çalışıyorum ama olmuyo Her ay hayal kırıklığı