Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Seray bi kaç ay once, adetim tam bir hafta gecikti, o zamanlar cok cok fazla dusunuyordum. Ve bütün belirtiler vardi. Hatta gece agridan uyandim sancidan kivraniyorum. Kalktim dr à gittim, hemen kan testi yaptirdik negatif cikti. Eve gidene kadar nasil beynim rahatladiysa artik, sonucu daha bilmeden bile adet oldum. Ertesi günü sonucu geldi negatif.
Çok düşünmekten de belirtiler oluyo bazen bide adet gecikiyo. Istiycez ama çok dusunmiycez. Insaallah bizde hayirlisiyla hamile olucaz o duyguyu yasiycaz, insaallah cocuklarimizi kucagimiza alicaz buyutucez. Rabbim insaallah hayirlisiyla nasip etsin saglikli vatana millete hayirli evlatlar.
doğru değişmişim maalesef...

Kızlar bi kaç gündür giremiyorum hatta bi haftadır varmı gelişme kimsede hayırlı haber falan benim yumurtlama dönemi bitti sanırım normalde akıntı dan anlarım ama bu ay fazla olmadı akıntı az oldu anlamadim bakalım hayırlısı bana da dua edin kızlar

Canim bende 15.ci günümdeyim, bu yumurtlama donemimi bi turlu anlamiyorum. Dün eczanede ovulasyon testi alayim dedim, 38€ isteyince vazgectim almadim aman olacagi varsa zaten olur dedim buna bu kadar parayi vermem ben dedim ve almadan ciktim. Bugün çok fazla sancim oldu. Neden bilmiyorum.

kısslar bir karar aldım. 3 ay oldu daha bebek düşüneli. öncesinde düşünmüyorduk. ve ben 2 aydır siteleri okumaktan kendimi hamile gibi hissetmeye başladım. o yüzden hamile kalana kadar girmeyeceğim bebekle ilgili hiç bir siteye.. usandım artık. sinirlerim geriliyor. kendimi mutsuz hissediyorum. Kader kısmet işi.. kimisi tecavüze uğrar 1 kerede hamile kalır,kimisi senelerce uğraşır. üzerinde düşünmeyeceğim. diyeceğim ki benim bebeğimin kaderindeki doğum vakti gelmedi demek ki daha ben elimden geleni yaptım..

Allah'a dua edip bekleyelim.hepinizi çok seviyor ve size dua ediyorum. duamızın kabul olması dileğiyle..görüşürüz.

kısslar bir karar aldım. 3 ay oldu daha bebek düşüneli. öncesinde düşünmüyorduk. ve ben 2 aydır siteleri okumaktan kendimi hamile gibi hissetmeye başladım. o yüzden hamile kalana kadar girmeyeceğim bebekle ilgili hiç bir siteye.. usandım artık. sinirlerim geriliyor. kendimi mutsuz hissediyorum. Kader kısmet işi.. kimisi tecavüze uğrar 1 kerede hamile kalır,kimisi senelerce uğraşır. üzerinde düşünmeyeceğim. diyeceğim ki benim bebeğimin kaderindeki doğum vakti gelmedi demek ki daha ben elimden geleni yaptım..

Allah'a dua edip bekleyelim.hepinizi çok seviyor ve size dua ediyorum. duamızın kabul olması dileğiyle..görüşürüz.

Farkindaysan canim, bende bir iki haftadir yani bu adt donemimde nerdeyse hiç girmedim. Sadece arkadaslar à Cvp vermek için ugruyorum o kadar. Dedigin cok dogru. Bu siteye ilk girdigim haftalar bütün sayfalari okudum o kadar çok etkilendimki kendimi gebe sandim. Sonra da morelim bozuldu. Simdi o kadar sik girmiyorum ama burdaki arkadaslar i da ihmal etmiyorum. Burda birbirimizden cok sey ogreniyoruz.
Hakkimizda Hayirli olani versin insaallah rabbim.

Canim bende 15.ci günümdeyim, bu yumurtlama donemimi bi turlu anlamiyorum. Dün eczanede ovulasyon testi alayim dedim, 38€ isteyince vazgectim almadim aman olacagi varsa zaten olur dedim buna bu kadar parayi vermem ben dedim ve almadan ciktim. Bugün çok fazla sancim oldu. Neden bilmiyorum.
Canım ben yumurtlama dönemimi anlıyorum o zaman çok akıntı oluyor bide hafif hafif sancılar oluyor bende ama bu ay pek anlamadıw

Geri