O
olabilir canim bende ilk uc sene dusunmuyorum diyodum nitekim hala olmadi.
Çok pisman oldum gerçekten aklima geldikce allah à tovbe ediyorum. Insaallah rabbim rahmetini ve merhametini gosterir bizede.
O
olabilir canim bende ilk uc sene dusunmuyorum diyodum nitekim hala olmadi.
hayir boyle dusunme.. belki biz hata yapiyoz ama bunu unutma bizim.hatalarimiz gunahimiz nekadar cok olursa olsun Rabbimizin rahmeti ondan daha cok.. bu bot sinav dusun sabrettiginde mukafati gelcek.. oyuzden senin dilinin gazabi degil bir hayir oldugu icin bekletiyo rabbimm.. uzulm3 boyle
Gosterir canim dua etmekten hic vazgecme Allahin rahmet kapisi bizede acilacak insallahÇok pisman oldum gerçekten aklima geldikce allah à tovbe ediyorum. Insaallah rabbim rahmetini ve merhametini gosterir bizede.
ınsallah hayrlı bı haber verrz ya 😀canım benım bende su an senın durum dayım sancı var kasıkda bıde acayıp bel agrısı son 10 kaldı afetıme beklemekden baska bişşi gelmıyo elden![]()
yok umut değil canım arada oluyo yani psikolojikmen ondan umursamiyorum bide ben üsütünce de agrim falan oluyor ya ondanhadı işalah hermecsım bu umutlamsakmı acaba
Benimde bi hafta var adetime bazen takmıyorum da bazen çok kötü oluyorum düşünmekten baş ağrısı falan oluyor işteBizde takıntı haline geldi ya ben en fazla adetime bir hafta kalana kadar düşünmüyorum ama o son bir hafta sanki 7ay gibi geliyor